Leila näki vauvamonitorissa naisen, joka katsoi hänen lapsiaan olohuoneessa – säikähdys vaihtui nauruun: "Pelottavin asia, jonka olen koskaan kokenut elämässäni"

1:12
Onko vauvasi koskaan nukahtanut syliisi? Tämä listaus on sinulle.

Amerikkalaisäiti järkyttyi nähdessään vauvamonitorista, että olohuoneessa hänen lasten seuranaan oli tuntematon nainen. Totuus kuitenkin naurattaa.

Pohjois-Carolinassa asuva perheenäiti, Leila Livingston, oli makuuhuoneessaan valmistautumassa illanviettoon aviomiehensä kanssa, kun hän näki vauvamonitorissa jotain järkyttävää.

– Tämä on pelottavin asia, jonka olen koskaan kokenut elämässäni, Leila toteaa Facebook-päivityksessään.

Tummatukkainen nainen tuijotti lapsia

Valmistautumisensa ajaksi Leila oli laittanut Leijonakuninkaan pyörimään olohuoneeseen kolmelle lapselleen: kahdelle taaperolle ja vauvalle. Lapsiaan hän seurasi olohuoneessa olevan vauvamonitorin välityksellä, josta oli suora yhteys hänen tablettiinsa. Yhtäkkiä hän kuitenkin havaitsi tablettinsa ruudulla jotain karmivaa.

– Olohuoneessa oli tummatukkainen nainen tuijottamassa lapsiani, Leila muistelee Today-sivuston haastattelussa.

Äiti syöksyi olohuoneeseen pelastamaan jälkikasvuaan, mutta hämmentyi, kun siellä ei ollutkaan lasten lisäksi ketään.

– Ihan kuin hän olisi vain kadonnut. Ja lapseni olivat täysin rauhallisia ja katsoivat Leijonakuningasta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hulvaton totuus

Varmana siitä, että vauvamonitoriin olikin tallentunut kummitus, Leila päätti soittaa äidilleen. Tässä vaiheessa Leila kuitenkin katsoi tablettinsa ruutua uudemman kerran ja repesi nauruun.

– Jotenkin iPadini oli mennyt kameran live-näkymästä pätkään, joka oli nauhoitettu aiemmin. Se olin minä. Minä olin kummitus sohvalla, Leila nauraa päivityksessään.

Vaaleatukkainen Leila ei heti ollut ymmärtänyt katsovansa itseään, sillä "kummituksella" näyttää olevan tummempi tukka. Paitakin näyttää kuvassa eri väriseltä kuin Leilan päällä ollut musta paita.

Leilan päivitykseen on reagoitu jo liki 50 000 kertaa. Moni on huomauttanut, että Leilan vieressä sohvalla näyttäisi olevan pieni poika kädet kiedottuna Leilan ympärille. Tätä lapsensa yhdeksän vuotta aiemmin menettänyt äiti ei ollut itse huomannut.

– Kun näin sen ensimmäisen kerran, se salpasi hengitykseni. Tunsin välittömän rauhan, jota olen kaivannut jo pitkään, Leila kertoo Todaylle.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Today

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja