Mainos

Leiki aisteilla makuuhuoneessa – näin teet sen!

Kaikki viisi aistiamme – kuulo, haju, maku, näkö ja tunto - kokevat nautintoa. Älä anna aistiesi tylsistyä, vaan ota aistisi mukaan myös rakasteluun.

Valaise huone aistikkaasti. Kokeile erilaisia kynttilöitä ja valoja. Ruoki myös silmiä ja näköaistia. Kokeilkaa seksikkäitä alusvaatteita tai uusia lakanoita.

Tietyt tuoksut herättelevät seksuaalisuutta. Ota tuoksut mukaan myös makuuhuoneeseen. Sinun ei tarvitse miettiä, mikä yrtti herättää libidon ja mikä tuoksu villiinnyttää miehen. Valitse tuoksuja, joista te molemmat pidätte. Kokeilkaa aromaattisia öljyjä, kukkia, tuoksukynttilöitä… Keskittykää hetkeksi tuoksuihin ja tutkikaa, miten ne vaikuttavat mielialaanne. Kokeilkaa jotain erilaista suihkusaippuaa, sulkekaa silmänne ja nuuskikaa toistenne ihon tai hiusten hajua.

Maku on lähellä hajuaistia. Maista kumppanisi huulia, ihoa, vartaloa. Makuuhuoneleikkeihin voi tuoda lisää aistillisuutta myös juomalla tai ruualla. Syöttäkää toisianne, maistelkaa hunajaa toistenne iholta. Keskity makuun kerrallaan ja syö niin hitaasti, että maistat varmasti kaiken.

Kuuntele. Makaa aivan hiljaa ja kuuntele kumppanisi hengitystä ja sydämenlyöntejä. Voitte myös valita molempia miellyttävää musiikkia taustalle ja antaa korvienne levätä. Kiihkoa voi myös ruokkia ääntelemällä, voihkimalla ja huohottamalla. Äänillä kumppanisi kertoo sinulle ja sinä kumppanillesi, mikä tuntuu hyvältä.

Pidä kätesi herkkinä ja vastaanottavaisina kosketellessasi. Hyväile kumppaniasi. Kosketa tämän ihoa, silitä hiuksia. Anna käsiesi välittää tunteesi rakkaallesi ja tutustu hellästi jokaiseen kohtaan hänessä. Voit koskettaa myös muilla kehosi osilla kuin käsillä. Voit silittää varpaillasi tai hyväillä vartalollasi.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.