Leijonien maailmanmestarin häikäisevä debyytti raviohjastajana löi selostajatkin ällikällä – huippukiekkoilijalta kysyttiin ammatinvaihdosta: "Ei sitä ikinä tiedä"

3:41
Jääkiekkoilija Antti Pihlström ohjasti hevosensa toiseksi ensimmäisessä ravistartissaan.

Jääkiekkoilija Antti Pihlströmin raviohjastajaura käynnistyi loistokkaasti Mikkelissä tiistaina. Leijonien maailmanmestari ohjasti osaomistamansa Peanuts-hevosen toiseksi tulokkaiden ennätysajalla. 

Pääkuvan videolla Antti Pihlströmin huima suoritus Mikkelin ravi-illan 6. lähdössä. 

Ravihevosen ohjastakuvan huhtikuussa suorittanut Pihlström toi Peanutsin maaliin ajalla 11,4a/1600 metriä. Edelle ehti vain Suomen ohjastajien kärkinimi Santtu Raitala Staro Moschinon kanssa. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

Peanutsin ja Pihlströmin aika on Hippoksen tilastojen mukaan raviohjastajien debyyttistarteissa omaa luokkaansa. Edellinen ennätysaika oli Juhani Leinon vuonna 2019 kellottama 14,4.

– Nyt otti Pihlström sellaisen ennätyksen haltuun, ettei tätä olla ihan vuosikymmenessä rikkomassa. Se on aivan varma, TotoTV:n selostaja hehkutti.

– Näin tässä aika paljon riskitekijöitä. Täytyy sanoa, että Pihlström todisti kaikki nämä pelot ja epäilyt täysin vääriksi. Huh huh, hattu päästä, toinen selostaja komppasi.  

Pihlström sai kehut myös voittaja Raitalalta. 

– Oikein hyvä suoritus. Minun mielestä siinä kohtaa, kun ohjastaja ajaa ensimmäisen startin, on kaikki mennyt hyvin, kun kaikki ovat ehjänä maalissa ja kenellekään ei ole koitunut mitään häiriötä. Siihen bonuksena Antille tuli tänään vielä hyvä sijoitus, Raitala kommentoi.

Pihlströmiltä kysyttiin kisan jälkeen myös siitä, että voisiko hän ryhtyä jossain vaiheessa ammattiohjastajaksi. Viimeiset viisi kautta Jokereissa pelanneella 36-vuotiaalla hyökkääjällä ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta. 

– Ei sitä ikinä tiedä, oli se niin mukavaa, Pihlström heitti. 

Alla kisan jälkeinen Pihlströmin haastattelu kokonaisuudessaan. Hänellä jäi muun muassa jossiteltavaaa voittotaiston suhteen. 

2:42
Jääkiekkoilija Antti Pihlström innostui ensimmäisestä raviohjastajastartistaan: "Ei tiedä vaikka tästä tulisi ammatti, tämä oli niin mukavaa."

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja