Leijonien kultakapteenilta suora vihjaus: "Ehkä en enää pelaa" – yhteys Jokereihin yhä auki

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkueen kapteeninankin toiminut ja Leijonat MM-kultaan keväällä 2022 johtanut kiekkokonkari Valtteri Filppula vihjasi Huomenta Suomen haastattelussa peliuransa päättymisellä.

Maaliskuussa 40 vuotta täyttäneen Filppulan sopimus sveitsiläisen Geneve-Servetten kanssa umpeutui, eikä jatkoa seurassa ole enää luvassa.

Suomalaiskiekkoilijoiden perinteiseen Bermuda-tennisturnaukseen Helsingin Kalastajatorpalla osallistunut Filppula myönsi pohdinnan uran jatkosta olevan vielä päällä.

– Pakkoa sanoa, etten osaa ihan varmaksi vielä sanoa (peliuran jatkumisesta). Vähän enemmän on sellainen olo, että ehkä en enää pelaa ja pelit oli siinä, mutta katsotaan, jos jotain mielenkiintoista aukeaisi. En ole täysin sulkenut pois uran jatkumista, Filppula kommentoi.

Filppula kertoo harjoitelleensa viime ajat siten, että uran jatkaminen olisi tarvittaessa mahdollista. Jos peliura jatkuisi, todennäköisimmin se jatkuisi Filppulan mukaan Suomessa. Vaihtoehdoissa on pyörinyt esimerkiksi Filppulan uran alkupuolella tärkeää roolia näytellyt ja SM-liigaan nousua havitteleva Jokerit.

Haastattelussa Filppulan kanssa ollut Teemu Selänne muistutti toista Stanley Cup -voittajaa Suomen mestaruuden puuttumisesta.

– Olenhan mä Teemunkin kanssa vähän puhunut Jokerit-mahdollisuudesta. Totta kai sekin on aika mielenkiintoinen, mutta tärkeintä itselle on, että siihen pitää mennä täysillä mukaan, eikä lähde vain katsomaan mitä tapahtuu. Pitää ehkä odottaa sellaista fiilistä, että haluaa pelata, Filppula sanoi.

 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat