Mainos

Leijona-tähtimerkin vuosihoroskooppi 2017

Katso, mitä vuosi 2017 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

Rakkaus

Rakkauselämäsi muuttuu tänä vuonna koko ajan vain paremmaksi. Olet avoin ja huumorintajuinen, eikä mukavia hetkiä kumppanisi seurassa tule todellakaan puuttumaan. Muistakaa kuitenkin antaa toisillenne myös tilaa ja vapautta harrastaa omia juttuja sekä tavatkaa ystäviä niin yhdessä kuin erikseenkin.

Sinkuilla on kova haku päällä, mutta liiallinen kärsimättömyys voi olla esteenä kumppanin löytymiselle. Kun lakkaat etsimästä niin epätoivoisesti, olet avoimempi vain pitämään hauskaa ja tapaamaan uusia ihmisiä. Kukapa tietää vaikka kaiken hauskan keskellä löytyisi se oikeakin.

Perhe ja ystävät

Perheen kanssa pidät aina yhtä. Teillä on niin samanlaiset näkemykset melkein kaikista asioista, että aina et tiedä onko jokin ajatus sinun omasi vai jonkun perheenjäsenesi.

Ystävien kesken voi sen sijaan syntyä välillä riitoja turhankin helposti. Mitä läheisemmät ovat välinne, sitä helpommin pientä ja suurempaakin kinaa syntyy. Se on kuitenkin myös osoitus siitä, että olette todellisia ystäviä.

Työ ja ura

Vuosi tarjoaa sinulle paljon uusia mahdollisuuksia. Älä jätä käyttämättä tilaisuutta tarttua johonkin mielenkiintoiseen työtarjoukseen, jota sinulle miltei tyrkytetään. Nyt jos koskaan sinun on oikea aika lähteä toteuttamaan jotakin uutta ja kiehtovaa asiaa urallasi. Elämässäsi voi kääntyä tänä vuonna kokonaan uusi lehti.

Opiskelu

Keskittymiskykyä ja innostusta sinulta ei todellakaan tule tänä vuonna puuttumaan. Kun vielä suuntaat kiinnostuksesi opintoihisi, on sinulle luvassa erittäin hyviä tuloksia. Valmistuminen opinnoistasikin saattaa jo olla lähellä.

Raha

Taloudellisesti vuosi on hyvä. Suunnittelet ehkä jonkinlaisen sijoituksen tekemistä. Sinun kannattaa kuitenkin kuunnella neuvoja niiltä, jotka ovat olleet samassa tilanteessa aiemmin. Heidän tekemiään virheitä sinun ei ainakaan kannata toistaa.

Terveys

Sinun terveydentilasi on tänä vuonna kokonaisuutena varsin hyvä. Väsymys tosin saattaa vaivata sinua keväällä, mutta onneksi se on vain ohimenevää. Muuten olet todella hyvässä kunnossa ja vaikutatkin ikääsi nuoremmalta.

Uudenvuodenlupaus

Lupaa itsellesi, että tartut tilaisuuksiin, etkä anna niiden valua hukkaan.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.