Lehti: Merikukka Forsius kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan

Kokoomuksen kansanedustaja Merikukka Forsius teloi jalkansa erittäin pahoin kotipihalla sattuneessa onnettomuudessa. Asiasta uutisoi Iltalehti.

Forsiuksen epäonnekas tapaturma sattui sunnuntaina 24. tammikuuta, kun hän oli lähdössä aamuyhdeksän jälkeen pienten poikiensa kanssa ystävien luo kylään.

Traaginen tapahtumaketju sai alkunsa, kun kirpeässä pakkasaamussa Forsiuksen laina-autot eivät lähteneet käyntiin. Ystävällinen naapuri laittoi Forsiuksen isän autoon uuden akun.

Forsius istahti isänsä autonsa rattiin, mutta jätti jalkansa oven ulkopuolelle.

– Olen tottunut automaattivaihteeseen siten, että auton voi käynnistää vain kääntämällä virta-avaimesta. Isän autossa on kuitenkin tavalliset vaihteet. Vaihde oli päällä, kun aloin käynnistää, jolloin auto lähti liikkeelle ja jalkani jäi autojen väliin puristuksiin, Forsius kertoo lehdessä.

Kansanedustaja kuvailee kipua sietämättömäksi.

– Menin shokkiin. En pystynyt soittamaan, vaikka puhelin oli vieressä. Ajattelin, ettei kukaan ehdi avuksi siinä ajassa. Huusin, mutta kukaan ei kuullut. Hirmupakkasella ei ollut ihmisiä liikkellä.

Forsiuksen pelasti tilanteesta lopulta paikalle tullut äiti. Kansanedustaja kiidätetiin ambulanssilla sairaalaan, jossa naisen vasen reisi tutkittiin tarkoin.

Lehden mukaan reidessä ei ole murtumia, mutta siinä on edelleen veritulppariski. Forsius on sairauslomalla eduskunnassa ainakin helmikuun ensimmäisen viikon.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat