Legendaarinen Hollywood-näyttelijä ei muistele lämmöllä Frendit-sarjassa esiintymistä: "En tuntenut oloani tervetulleeksi"

Kathleen Turner ei päässyt sisälle Frendit-sarjan porukkaan esiintyessään sarjassa. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Kathleen Turner nähtiin 2000-luvun alussa Frendit-sarjassa vierailevana tähtenä, kun hän esitti Matthew Perryn hahmon Chandler Bingin transsukupuolista isää. 

64-vuotias Turner antoi hiljattain haastattelun, jossa hän kertoo, ettei koskaan lämmennyt ohjelman vakikokoonpanolle. 

– Olen rehellinen, mikä minulla on tapana: en tuntenut oloani kovinkaan tervetulleeksi kokoonpanoon. Frendien näyttelijät olivat kunnon klikki, enkä usko että kokemukseni heidän kanssaan oli ainutlaatuinen. Mielestäni he olivat vaan niin tiivis pieni ryhmä, ettei kellään heidän ulkopuolellaan ollut merkitystä. 

Turner nähtiin kolmessa Frendit-sarjan jaksossa. Sarjaa esitettiin kymmenen tuotantokauden ajan vuosina 1994-2004. 

– Muistan, että minulla oli ylläni haastava paljetti-iltapuku, ja korkeat korot olivat tappaa minut. Minusta oli kummallista, ettei kukaan näyttelijöistä ajatellut edes tarjota minulle istuinpaikkaa. Vihdoin eräs vanhempi työryhmän jäsen sanoi: "Tuokaa neiti Turnerille tuoli".

Turner on toiminut näyttelijänä 41 vuoden ajan ja opettaa näyttelemistä korkeakouluissa ympäri Yhdysvaltoja. Haastattelussa Turner ei suostunut kommentoimaan Frendien näyttelijöiden ammattitaitoja. 

– Ehkä jos minulla olisi kuukausia aikaa työskennellä heidän kanssaan, pystyisin kehittämään heidän taitojaan. Mutta voin antaa arvioini ainoastaan sen ajan perusteella, mitä työskentelin sarjassa, mikä ei ollut pitkä. 

– Arvostan toverillisuutta, mikä heillä oli. Sen pystyy näkemään ruudussa. 


Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat