Mainos

Laura Lepistö ja Antonio Flores yllättävät uutisankkureina

Taitoluistelija Laura Lepistö sekä Pekka Haaviston puoliso, parturikampaaja Antonio Flores nähdään Maikkarilla uuden haasteen edessä.

Putouksestakin tutulla Maikkarin Filmihallilla järjestetään perjantaina 8.3. Nuorten hyväksi -ilta, jonka tarkoituksena on kerätä varoja lasten ja nuorten syrjäytymistä ehkäisevään työhön. Televisioitavassa tapahtumassa esiintyy kahdeksan maan eturivin artistia: Diandra, Robin, Irina, Jesse Kaikuranta, Von Hertzen Brothers, Antti Tuisku, Kristiina Wheeler sekä Nimetön.

Lähetyksessä kuullaan myös hyvän mielen uutisia, lähetyksessä uutisankkureina toimivat Laura Lepistö ja Antonio Flores.

– Oli siinä vähän miettimistä kameroiden kanssa, että mihin katsoo. Kokemus oli hauska. Viestintä on kyllä koulussakin kiinnostanut, vaikka markkinointi onkin pääaineena. Aika samalta tuo tuntui, kun miltä se televisiosta katsottuna näyttikin, Lepistö analysoi suoritustaan MTV3.fille.

Kamerakulmien lisäksi Antonio puolestaan koki haasteita tiettyjen sanojen kanssa.

– Aluksi jännitti, varsinkin, kun mukana oli muutamia vaikeita sanoja, kuten byrokratia. Minulla oli myös sellainen fiilis, että mitä minä nyt sanon ja mihin katson. Mahtava kokemus, voisihan tuota vielä lisääkin ehkä kokeilla, Antonio nauraa.

Katso MTV3-kanavalta perjantaina klo 20.00, miten Antonio ja Laura pärjäsivät uutisankkureina.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja