Mainos

Laulajista näyttelijöiksi – nämä 10 muusikkoa hyppäsivät onnistuneesti valkokankaan puolelle

Lukuisia kuuluisia muusikoita on nähty niin suurissa kuin pienissä rooleissa eri elokuvissa ja sarjoissa. 

Monet näyttelijät tunnetaan myös taitavina laulajina. Laulajat eivät kuitenkaan kunnostaudu yhtä usein näyttelijäntöissä. Tässä kymmenen muusikkoa, jotka tunnetaan myös onnistuneista rooleistaan elokuvissa ja televisiossa.

Mark Wahlberg

Mark Wahlberg tuli alunperin tunnetuksi Marky Mark and the Funky Bunch yhtyeestä. Mies teki debyyttinsä valkokankaalla elokuvassa Renaissance Man ja on sittemmin noussut yhdeksi Hollywoodin isoimmista tähdistä. Wahlberg on ollut ehdolla Oscar-palkintoon roolistaan elokuvassa The Departed.

Rihanna

Ensimmäisen ison elokuvaroolinsa karibialainen laulajatar teki vuoden 2012 elokuvassa Battleship. Rihanna nähtiin viime vuonna scifi-seikkailussa Valerian and the City of a Thousand Planets ja seuraavan kerran hänet voi bongata valkokankaalla kesällä saapuvassa Ocean's 8 -elokuvassa.

Harry Styles

One Direction -poikabändistä maailmalla valtavaan suosioon noussut Harry Styles teki elokuvadebyyttinsä Cristopher Nolanin ohjaamassa sotaelokuvassa Dunkirk. Styles vakuutti kriitikot moitteettomalla esiintymisellään ja mies todennäköisesti tullaan näkemään tulevaisuudessakin draamarooleissa.

Ice Cube

Osana NWA-rapkollektiivia musiikkimaailmaa 80-luvun lopussa järisyttänyt Ice Cube on kunnostautunut myös näyttelijänä. Debyytin mies teki vuoden 1991 elokuvassa Boyz n the Hood, joka kahmusi kaksi Oscar-ehdokkuutta. Myöhemmin Ice Cube oli kirjoittamassa kulttikomedia Fridayta ja 2000-luvulla mies on nähty valkokankaalla useaankin otteeseen.

Jennifer Hudson

American Idol -ohjelmaan vuonna 2004 osallistunut Jennifer Hudson teki filmidebyyttinsä vuoden 2006 Dreamgirls-elokuvassa voittaen roolistaan Oscarin. Myöhemmin Hudson on nähty myös musiikkibisneksestä kertovassa Empire-sarjassa. 

Ludacris

90-luvulla rapmusiikilla tähteyteen noussut Ludacris on vakiokasvo Fast and the Furious -elokuvissa. 2 Fast 2 Furious oli ensimmäinen elokuvasarjan osa, jossa mies nähtiin pienessä roolissa.

Beyoncé

Laulajatähti Beyoncé nousi ihmisten huulille Destiny's Child -yhtyeessä ja on myöhemmin luonut itselleen massiivisen soolouran. Yksi maailman suosituimmista laulajista teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2003 ronskissa vakoojakomediassa Austin Powers ja Kultamuna.

David Bowie

Vallankumouksellisea esiintyjänä tunnettu David Bowie on kaikille tuttu lukuisista hittikappaleistaan, kuten Life on Mars ja Space Oddity. Bowie loi uraa myös valkokankaalla, miehen suurimpiin rooleihin kuuluu Labyrinth-elokuvan Jareth.

Elvis Presley

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista muusikoista, kuninkaanakin tunnettu Elvis Presley, kunnostautui myös näyttelijän ammaitssa. Elviksen ensimmäinen elokuva oli 1954-vuoden Love Me Tender, jossa Elvis esitti suureksi hitiksi myöhemmin kasvaneen samannimisen kappaleen.

Justin Timberlake

N'sync poikabändissä ja myöhemmin sooloartistina nimeä luonut Justin Timberlake on nähty lukuisissa elokuvissa. Yksi laulajan tunnetuimmista roolisuorituksista on David Fincherin ohjaamassa The Social Network -elokuvassa, joka kertoo Facebookin perustamisesta.

Lähde: The Insider

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.