Mainos

Laulajatähti: On tärkeää elää hetkessä

Corinne Bailey Rae on oppinut elämään hetkessä aviomiehensä menettämisen jälkeen. Vaikka suru pulpahtaa pintaan ajoittain, tähti jatkaa urheasti eteenpäin.

Corinne Bailey Raen, 31, mies menehtyi huumeiden yliannostukseen maaliskuussa 2008. Pitkän suruprosessin jälkeen Rae haluaa elää hetkessä. Tähti toipuu vieläkin menetyksestään, mutta on oppinut elämään hetkessä ja nauttimaan siitä, mitä hänellä nyt on.

– Yritän olla läsnä nykyhtkessä ja nauttia elämästäni juuri nyt, Rae kertoi Mirror-lehdelle.

Tähti oli miehensä kuoleman aikaan tekemässä uutta albumia, mutta suuri suru keskeytti levyn teon. Puolet levyn kappaleista nauhoitettiin vasta myöhemmin, kun Rae oli siihen valmis. Tähti on tehnyt monta biisiä, joissa hän käsittelee rakkaansa Jason Raen kuolemaa.

Erityisesti kuolleesta aviomiehestä kertovien kappaleiden esittäminen saa tähden herkistymään. Kappaleiden kirjoittaminen oli tähdelle terapiaa, jonka avulla hän purki tunteitaan ja tuskaansa.

Lukuisista musiikkipalkinnoistaan huolimatta Raella on jalat maassa. Hän ei ole kiinnostunut viihdemaailman glamourista. Hän mainitsee mielettömäksi kokemukseksi esiintymisen Valkoisessa talossa Yhdysvaltain presidentin läsnäollessa.

MTV3/Helmi

Lähde: Mirror

Kuva: Wireimage/AOP

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.