Laulajatähti: Miehet kehuvat minua nyt enemmän kuin ennen

Laulaja ja näyttelijä Emma Roberts värjäsi jokin aikaa sitten hiuksensa vaaleiksi ja johan alkoi tapahtua. Miehet kehuvat häntä nyt enemmän kuin ennen. Mutta mitä sanovat naiset?

Seuraavaan Twilight-elokuvaan kiinnitetty Emma Roberts on tuttu valkokankaalta ja esiintymislavoilta, sillä monilahjakkuus on julkaissut myös levyllisen popmusiikkia. Emmalla on myös kuuluisa täti, näyttelijä Julia Roberts. Emman taitoja hehkutetaan nyt kilpaa. Ohjaaja Noel Clarke mainitsi vastikään, että Emmasta voi tulla isompi tähti kuin Juliasta. "Hän voi olla parempi kuin Julia", Clarke on kertonut.

Emman hehkun ovat huomanneet muutkin kuin elokuva-alan ihmiset. Tähti värjäsi vastikään hiuksensa blondeiksi, ja nyt hänen ympärillään pörrää enemmän miehiä kuin koskaan ennen. "Minulla oli hauskaa brunettena, mutta niin on blondinakin. Kun hiukseni olivat ruskeat, naiset kehuivat ulkonäköäni jatkuvasti, mutta nyt miehet kehuvat minua enemmän. En oikein tiedä, mitä se tarkoittaa", Emma ihmettelee.

Emma värjäsi hiuksensa vaaleiksi, sillä kaipasi vaihtelua. "Tunnen itseni iloisemmaksi blondina. Olen viime aikoina tuntenut itseni oikein eläväiseksi", tähti paljastaa.

Tie vaaleammaksi ei kuitenkaan ollut helppo. "Kesti kaksi päivää saada hiukseni ruskeista blondeiksi, joten en ole menossa kampaajalle kauhean pian", hän kertoo.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.usmagazine.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat