Laulajalegenda Katri Helenan ura alkoi 55 vuotta sitten: "Viihdeohjelmat ovat muuttuneet"

Putouksessa tänään vierailevan Katri Helenan ura alkoi vuonna 1963. Laulajakonkari on nähty useissa lauantai-illan viihdeohjelmissa vuosien varrella.

Putouksen yhdeksännen kauden viidennessä suorassa lähetyksessä nähdään vieraina joukko viihdemaailman tähtiä Katri Helenan ja Michael Monroen johdolla.

– Tosi hauskaa, että tuli tilaisuus päästä mukaan! Olen vuosien saatossa aina silloin tällöin piipahdellut näissä viihdeohjelmissa, Katri Helena kertoo MTV.fille.

Katri Helena toteaa, että lauantai-illan viihdeohjelmien kaava on pysyneet hänen uransa aikana pohjimmiltaan samanlaisina.

– Perusidea on pysynyt samana, mutta kaikki on nopeutunut. Ohjelmat, kuten Putous, ovat nopeampitempoisia, laulajalegenda toteaa.

– Ja se on pysynyt ennallaan, että jos ohjelmassa pääsee laulamaan vaikkapa 30 sekunnin ajan, niin studiolla pitää olla paikalla kahdeksan tai kymmenen tuntia. Se on edelleen samanlaista odottelua.

Katri Helena on tänä keväänä laulanut ammatikseen 55 vuoden ajan. Hän levyttänyt uuden kappaleen juhlan kunniaksi.

– Kesällä kierrän festareita ja syksyllä 55-vuotista uraani juhlistetaan konserttisalikiertueella, laulaja kertoo loppuvuoden suunnitelmista.

– Aika ei käy pitkäksi! Ei ole käynyt viimeisen 55 vuoden aikana. On tässä, luojan kiitos, ollut normaalia elämääkin uran rinnalla.

Katso alla Putous-videoita!



Putous MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat