Lasten leikkipuistossa tehtiin iljettävä löytö USA:ssa – joku oli liimannut lapsipornokuvia liukumäen sisään

1:39
Brandon kohtasi lasten leikkipuiston putkiliukumäessä sokeeraavia kuvia.

Washingtonin osavaltion piirikunnassa Pierce Countryssa koettiin järkyttävä tapaus, kun joku oli päättänyt sabotoida paikallisen lasten leikkipaikan putkiliukumäkeä.

Teini-ikäinen Brandon oli siskonsa ja 4-vuotiaan veljentyttärensä kanssa viettämässä aikaa leikkipuistossa, kun hän kohtasi kaamean näyn. Leikkipaikan putkiliukumäen sisälle oli liimattu useita seksuaalissävytteisiä kuvia lapsista.

– Istahdin liukumäen alareunalle katsoakseni puhelintani. Menin makamaan putkiliukumäkeen, jolloin näin putken sisäpintaan liimattuja kuvia. Niitä oli liimattuna pitkin putkiliukumäen sisäpintaa, kauhistelee Brandon.

Kuvia oli Brandonin arvioiden mukaan noin 8-10 kappaletta, ja osassa kuvista esiintyi jopa ihan pieniä lapsia.

Brandon meni siskonsa luokse kauhistuneena.

– Veljeni tuli luokseni ja sanoi, että lähdetään pois päältä. Näin hänen kasvoiltaan jonkin olevan vialla. Hän kertoi minulle kuvista. Katsoin nopeasti liukumäen sisälle ja minua alkoi kuvottamaan, kertoo järkyttyneenä Brandonin sisko Ashley.

Brandon toivoo, että pystyisi pyyhkimään mielestään kohtaamansa näyn.

Kuvat poistettiin välittömästi leikkipaikalta. Puistossa ei ole kameravalvontaa, mutta poliisi on lisännyt alueelle valvontaa tapauksen jälkeen.

Katso yllä olevalta videolta järkyttävä tarina kokonaisuudessaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja