Lasta odottavat tähdet häikäisevät tyylillään - katso kuvat!

Raskaana olevat Hollywood-kaunottaret sädehtivät tyylikkäissä vaatteissa, vaikka odotus olisi jo pitkällä.

Miesten sanotaan usein pitävän vauvaa odottavia kumppaneitaan entistä kauniimpina raskauden edetessä. Hollywood-kaunotarten raskausajan tyylit osoittavat, ettei kauneus ole vain kumppanin silmässä.

Naisellisia mekkoja

Ensimmäistä lastaan odottava laulaja Beyoncé Knowles sädehtii entistä kauniimpana raskautensa edetessä. Beyoncé on kertonut nauttivansa äitiysvaatteiden ostamisesta ja tähti onkin panostanut raskausajan tyyliinsä.

Laulajan yllä on nähty useita naisellisia mekkoja, jotka eivät kiristä vyötärön kohdalta. Näyttävät ja väljät mekot sopivatkin raskausajan tyyliin loistavasti – ja ovat ennenkaikkea mukavia.

Joustavia housuja

Pyöristyvää vatsaansa ylpeänä esittelevä näyttelijä Hilary Duff panostaa niin ikään tyyliinsä raskauden aikana. Kauniin näyttelijän yllä nähdyt huolitellut asukokonaisuudet pukevat 23-vuotiasta tulevaa äitiä.

Duff on mieltynyt maskuliinisen tyylikkäisiin vaatteisiin raskausaikanaan. Tähti on bongattu usein erilaisissa joustavissa housuissa. Raskauden etenemisestä piittaamatta näyttelijätär viihtyy ylpeänä tyköistuvissa vaatteissa.

Matalavyötäröisiä farkkuja

Jo pitkälle edennyt raskaus ei estä näyttelijä Jennifer Garneria panostamasta tyyliinsä. Näyttelijätär on tavattu tyylikkäänä päivä toisensa jälkeen, vaikka elo jo huomattavasti pyöristyneen vatsan kanssa ei ole enää varmasti helppoa.

Garner on mieltynyt erilaisiin matalavyötäröisiin farkkuihin. Tummissa sävyissä viihtyvä näyttelijätär viihtyy raskausaikanaan vatsalle mukavasti tilaa antavissa rennoissa farkuissa. Erikoiset kengät tai valtava huivi täydentää jälleen äidiksi tulevan Garnerin tyylin.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja