Lasse Norres meni Dingon kanssa Pukevan kauppakeskukseen ja säikähti sitä, mitä tapahtui: "En ikinä unohda"

Lasse Norres meni Dingon kanssa Pukevan kauppakeskukseen ja säikähti: "Ei tiedetty, että se voi räjähtää" 2:03
Lasse Norres kertoo haastattelussa, kuinka Dingon suosio yllätti kaikki – kauppakeskuksessa tuli eteen tilanne, jota hän ei unohda.

Dingon menestysvuosien manageri Lasse Norres kertoo Missä olit kun? -ohjelmassa hetkestä, kun hän sai tietää porilaisbändistä.

Lasse Norres muistelee, että 1983 syksyllä Fazerin Finnlevy-levy-yhtiö oli tehnyt kykyjenmetsästyskiertueen Suomeen. Tällöin Porista löytyi yllättäen Dingo-niminen bändi.

– Se oli sellainen hetki. Kun oli siihen mennessä itsekin ollut aika monen bändin kanssa tekemisissä ja aika monet demot kuunnellut. Useimmiten vastaus niihin demoihin oli, että "valitan, palataan asiaan". Tässä tapauksessa se tapahtui heti, että "tämä on täydellistä", Norres muistelee.

Palaset loksahtivat kohdalleen ja Norres lyöttäytyi nopeasti yhtyeen manageriksi.

Alkoi matka, jossa nousukiito oli kovaa ja "hurjia juttuja" alkoi tapahtua.

Videolla Norres kertoo tapauksesta, jossa hän pelkäsi tosissaan yhtyeen turvallisuuden puolesta.

Missä olit, kun? on ohjelmasarja lähihistorian merkittävimmistä, dramaattisimmista ja kiinnostavimmista uutistapahtumista. Tämä artikkeli pohjautuu sarjan kolmannen tuotantokauden jaksoihin. Uudet jaksot MTV3-kanavalla sunnuntaina 7.1. kello 19.30 alkaen. Kaikki jaksot löydät MTV Katsomosta.

Lue myös:

    Uusimmat