Lapsitähteydellä oli hintansa – Harry Potter -näyttelijät olivat vähällä luopua rooleistaan: "Olin peloissani"

Harry Potter -tähdet myöntävät lapsitähteydellä olleen hintansa.

Harry Potter -saagan Hermione Grangerina tunnettu Emma Watson ja Ron Weasleyta näytellyt Rupert Grint paljastavat melkein luopuneensa rooleistaan Harry Potter ja Feeniksin kilta -elokuvan aikoihin. Vuonna 2007 ilmestyneen elokuvan aikoihin Watson oli 16-vuotias, Grint 18.

Tammikuun ensimmäisenä päivänä HBO Max -palveluun ilmestyvässä Harry Potter Reunion - Paluu Tylypahkaan -erikoisjaksossa tähtikolmikko muistelee muun muassa lapsitähteyden tuomia lieveilmiöitä.

– Luulen, että olin peloissani. En tiedä tuntuiko sinusta koskaan siltä, mutta ymmärsin olevani siinä pisteessä, että "tämä on nyt tavallaan ikuista", Watson pohtii erikoisjaksossa.

Myös Grint muistaa käyneensä läpi samankaltaisia ajatuksia. 

– Minulla oli myös samanlaisia ​​tunteita kuin Emmalla. Mietin, millaista elämä olisi, jos olisin lopettanut näyttelemisen. Emme koskaan puhuneet siitä. Luulen, että kävimme asiaa läpi omaan tahtiimme, olimme tavallaan siinä hetkessä. Meille ei vain tullut mieleen, että meillä kaikilla olisi todennäköisesti samanlaisia ​​tunteita, Grint komppaa.

Watsonin epävarmuudesta käytiin keskusteluja myös tuotantoyhtiön ja -tiimin kulisseissa. Ohjaaja David Yarnes paljastaa, että häntä varoitettiin siitä, että Hermione Grangeriksi saatetaan joutua palkkaamaan joku toinen näyttelijä.

– Yksi asia, josta David Heyman ja studio puhuivat minulle oli se, että Emma ei ole varma, haluaako hän tulla takaisin tekemään toista Potteria.

Aallonpohjastaan huolimatta Watson lopulta ymmärsi, että näyttelijäkollegoidensa jäähyväiset olisivat olleet virhe, jonka vuoksi hän pysyi tiukasti roolissaan.

– Fanit todella halusivat meidän menestyvän ja katsoimme toistemme perään aidosti Kuinka hienoa se on? Watson ihastelee.

Myöhemmin erikoisjaksossa Harry Potteria näytellyt Daniel Radcliffe myöntää, etteivät he puhuneet lainkaan hankalista tunteistaan toisilleen.

– Olimme lapsia.14-vuotiaana poikana en koskaan kysynyt toiselta ikätoveriltani mitä kuuluu tai onko kaikki hyvin, Radcliffe myöntää.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja