Harry Potter -tähdet jälleen romanssihuhujen syövereissä – Tom Feltonilta kryptinen vastaus

2:00
Huispauksen MM-kisoissa juostaan luuta haarovälissä

Tom Felton pääsi jälleen kerran vastaamaan häntä ja Emma Watsonia koskeviin suhdehuhuihin.

Harry Potter -elokuvien tähdet Emma Watson ja Tom Felton ovat olleet romanssihuhujen keskiössä jo vuosikausien ajan. Watson myös myönsi aikoinaan olleensa lapsena erittäin ihastunut Feltoniin. Kaksikko tutustui toisiinsa Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvan kuvauksissa, jossa Watson näytteli noita Hermione Grangeria ja Felton puolestaan velho Draco Malfoyta. Elokuvasarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2001. 

Felton ja Watson ovat yhä erittäin läheisiä ystäviä ja hiljattain Entertainment Tonightille antamassaan haastattelussa Felton sai jälleen vastata uteluihin parin suhteen tilasta. 

– Olemme jotain, jos siinä on mitään järkeä. Olemme olleet todella läheisiä pitkään. Jumaloin häntä. Mielestäni hän on fantastinen. Toivottavasti hän heittää kohteliaisuuden takaisin, Felton kommentoi asiaa. 

31-vuotias Felton vastasi kierrellen kysymyksiin siitä, tarkoittiko hänen kommenttinsa sitä, että parin välillä voisi olla romantiikkaa. 

– Luulen, että se on pikemminkin Luihuinen-Rohkelikko -juttu, kuin Tomin ja Emman juttu. Ihailen häntä valtavasti. 

– Saat minut liikuttumaan nyt, mutta ei, mielestäni hänellä on valtavan hieno vaikutus maailmaan. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Felton kertoi pitävänsä yhteyttä yhä säännöllisesti muihinkin Harry Potter -näyttelijöihin, kuten Harry Potteria esittäneeseen Daniel Radcliffeen sekä Ron Weasleyta näytelleeseen Rupert Grintiin.

Vaikka ensimmäisen Harry Potter -elokuvan ilmestymisestä on kulunut 20 vuotta, tuntee Felton yhä kuuluvansa vahvasti Potter-maailmaan elokuvien sekä kirjojen vahvan sekä äärimmäisen aktiivisen fanikunnan ansiosta. Felton antoi myös vastauksensa kysymykseen siitä, voisiko hän joskus palata ikoniseen rooliinsa rakastetun vihattuna Luihuisena Draco Malfoyna. 

– Jos ja kun minulle annettaisiin mahdollisuus, hiukset värjäytyisivät blondeiksi, mutta siihen asti nautin tähän astisista saavutuksistamme. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja