Lainaa look: Angelina Jolie

Mustaa, nahkaa ja kettinkejä

Wireimage/AOP

Näyttelijä Angelina Jolie on tullut tutuksi tummanpuhuvasta tyylistään. Äitiys ja kainalossa kiehnaava Brad Pitt ovat kuitenkin pehmentäneet nahkaa ja tatuointeja suosivan naisen tyyliä.



Hyväntekeväisyystyöstä innostunut Angelina nähdään nykyään julkisuudessa usein asiallisesti tummiin jakkupukuihin pukeutuneena. Tummanpuhuvia vaatteita on tosin nähty aiemminkin rajusti naisellisen näyttelijän päällä.

Varsinkin ennen Brad Pittiä Angelinan yllä nähtiin varsin villejä asukokonaisuuksia. Tuhma nahkamekko näyttää kaunottaren päällä syntisen hyvältä.

Onneksi myös värit eksyvät toisinaan Angelinan päälle. Kirkas punainen ja keltainen näyttävät vaihtavan Angelinan persoonallisuuden kokonaan. Pehmeämpi look ei silloin tällöin ole pahitteeksi.

Laihaakin laihemman tähden on huhuttu kärsivän myös syömishäiriöstä. Raskaanakin hän näyttää uskomattoman hoikalta, mutta Angelinan rinnat eivät silti menetä muotoaan! Jotkut väittävätkin Angelinan kauneuden olevan peräisin osittain kirurgin veitsestä. Tosin naisen tavaramerkiksi muodostuneet turpeat huulet olivat yhtä pulleat hänen lapsuudenkuvissaankin.

Parivaljakko Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat saaneet lehdistössä lempinimen Bradgelina. Maailman kauneimmaksi pariksi moneen kertaan äänestetty kaksikko taitaa tyylin salat.

Angelina Jolie on uskaltanut myös vaihdella tyyliään vuosien varrella. Rajuimmillaan kaunotar on nähty täysin mustassa tukassa ja on naisen kuontalo ollut miltei blondikin. Tutuksi tullut pitkä ruskea tukka sopii näyttelijättärelle kuitenkin parhaiten.

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat