Lähenevä synnytys pitää Pihla Viitalan Suomessa

Hollywoodissakin uraa luonut suomalaisnäyttelijä Pihla Viitala saa pian perheenlisäystä.

Pihla Viitala on elämänsä aikana asunut muun muassa Ranskassa ja Kreikassa. Näyttelijänä Viitala onkin tottunut siirtymään töiden perässä maailmalla. Viime aikoina Pihla on viihtynyt Suomessa ja keskiviikkona näyttelijä edusti Kaksi tarinaa rakkaudesta -elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Itsensä ja sen oikean etsimisestä kertovassa elokuvassa Pihla nähdään elokuvan päätähden Pamela Tolan ystävänä.

– Kuvausryhmät ovat ympäri maailman aika samanlaisia. Esimerkiksi Norjan kuvauksissa saattaa tuntua ihan siltä, kuin olisi Suomessa. Istanbulissa nyt oli vähän eri meininki, kun naisilla on siellä niin eri asema, Viitala kertoo Eirik Svenssonin ohjaaman norjalais-suomalaisen elokuvan kuvauksista.

Lehdistötilaisuudessa Viitala edusti upean vauvamahansa kanssa ja kertoi MTV3.fille lapsen syntyvän hyvin pian. Pihlan raskaus tuli julki kesäkuun lopulla ja tuolloin näyttelijä kertoi olevansa kuudennella kuulla raskaana.

– Raskausaika on sujunut hyvin, Pihla kommentoi lyhyesti.

Töiden perässä maailmalla reissannut Pihla kertoo olevansa vastakin valmis siirtymään ulkomaille perheensä kanssa. Lähenevä synnytys toi Viitalan kuitenkin Suomeen.

– Nyt tulin synnyttämään ja halusin olla Suomessa sen takia, tukiverkostoni on täällä. Onhan minulla Suomessa myös paljon työkavereita ja Pamelan kanssa käsikirjoitetaan juttuja. Mennään nyt vähän sen mukaan, missä on töitä.

Pihla ei koekaan olevansa sellainen ihminen, jolla olisi tietty maa, missä on pakko olla. Ennen uusia työhaasteita Viitala aikoo keskittyä aikaan perheen uuden tulokkaan kanssa.

– Haluaisin olla ensin vauvan kanssa vähän aikaa, mutta mennään nyt tilanteiden mukaan. En saa vauvaa kuitenkaan yksin.

Kaksi tarinaa rakkaudesta -elokuva saa ensi-iltansa 19. lokakuuta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat