Lahdessa taas tilanne päällä: SM-liigaottelun alku siirtyy

Jääkoneen hajoaminen viivästytti Pelicansin ja Ilveksen ottelun alkua 0:40
Jäänhoitokoneen hajoaminen viivästytti Pelicansin ja Ilveksen SM-liigaottelun alkua Lahdessa.

Jäänhoitokoneen rikkoutuminen on haitannut Pelicansin ja Ilveksen välisen jääkiekon SM-liigaottelun alkuvalmisteluita Lahden Isku Areenalla. Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen kertoo MTV Urheilulle, että korvaavaa konetta etsitään jo lähistöltä.

Kone rikkoutui aiemmin lauantaina Pelicansin ja Vaasan Sportin välillä pelatun U20-SM-sarjan ottelun aikana. Zambonin korjaustyöt olivat edelleen käynnissä reilu tunti ennen illan SM-liigaottelun alkua.

Pelicansin toimitusjohtaja Lauri Pöyhönen ei osannut sanoa, mistä viassa tarkalleen ottaen on kyse, mutta varotoimenpiteet oli jo otettu käyttöön.

– Onhan tässä vaihtoehtona sekin, että ainahan zamboneita löytyy tästä läheltäkin – ihan muutaman kilometrin päästä, Pöyhönen toteaa.

Pelicansin ja Ilveksen oli tarkoitus iskeä yhteen kello 17, mutta molempien seurojen julkaiseman tiedon mukaan kamppailun alkua on siirretty 20 minuutilla.

Jäänhoidon ongelma ei ole Lahdessa ensimmäinen laatuaan tällä kaudella. Pelicansin CHL-pudotuspeli jouduttiin marraskuussa jättämään kesken mainosten vaihdosta johtuneen jäädytysongelman takia.

Juttua päivitetty klo 16.31: Lisätty Ilveksen tieto ottelun uudesta alkamisajasta klo 17.20.

Lue myös:

    Uusimmat