Lähde: Khloé Kardashian rakastaa edelleen Tristan Thompsonia – kaksikon tulevasta lapsesta oli tarkoitus kertoa toisella tavalla

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Tristanin pettämiskohu selviää Kardashianin siskoksille Keeping Up With The Kardashians -sarjassa

Page Sixin lähde kertoo, että Khloé Kardashian rakastaa edelleen pettäjäexäänsä.

Page Six -julkaisun lähteen mukaan tosi-tv-tähti ja yrittäjä Khloé Kardashian rakastaa edelleen ex-kumppaniaan, koripalloilija Tristan Thompsonia.

– Minulle on kerrottu, että Khloé rakastaa edelleen Tristania, julkaisun lähde sanoo ja lisää, ettei olisi yllättynyt, mikäli kaksikko palaisi jälleen yhteen.

– Tästä syystä (Kardashianien) perhe ei hylkää Tristania. He seisovat tietysti Khloén puolella. Kardashianit pitävät aina yhtä, lähde lisää.

14. heinäkuuta paljastui, että Kardashian ja Thompson saavat toisen lapsen sijaissynnyttäjän kautta. Tuleva lapsi on saanut alkunsa marraskuussa 2021.

Samoihin aikoihin, kun parin toinen lapsi sai alkunsa paljastui, että Thompson sai vauvan fitnessmalli Maralee Nicholsin kanssa. Nicholsin ja Thompsonin vauva sai alkunsa maaliskuussa 2021, jolloin mies oli vielä yhdessä Kardashianin kanssa.

Page Sixin mukaan Kardashian joutui salailemaan hänen ja Thompsonin tulevaa lasta pitkään. Julkaisun lähde kertoo, että Kardashian aikoi alun perin kertoa toisesta lapsestaan ​​The Kardashians -sarjan toisella tuotantokaudella, jonka ensimmäinen jakso on määrä julkaista syyskuussa.

Kardashian ja Thompson eivät ole puhuneet toisilleen viime joulukuun jälkeen muutoin kuin vanhemmuuteen liittyvistä asioista.

– Kun päätettiin, että (Kardashian ja Thompson) käyvät raskauden läpi erillään, sana levisi liian monille ihmisille ja he tajusivat, että se todennäköisesti vuotaa julkisuuteen ja että asioita olisi vaikea pitää salassa ennen syyskuun ensi-iltaa, Page Sixin lähde kertoo.

Thompson ja Kardashian seurustelivat on-off -tyylisesti vuodesta 2016 vuoteen 2021 saakka. Kardashian alkoi odottaa kaksikon esikoistytär Trueta vuonna 2017.

Thompson petti Kardashiania lukuisia kertoja kaksikon suhteen aikana.

Miehen pettämispuuhat tulivat julkisuuteen ensimmäisen kerran vain hieman ennen Truen syntymää vuonna 2018. Tuolloin TMZ julkaisi valvontakameravideon, jossa Thompson nähdään läheisissä tunnelmissa kahden eri naisen kanssa. Julkaisun mukaan video on kuvattu lokakuussa 2017, jolloin Kardashian oli kolmannella kuulla raskaana.

Samoihin aikoihin Daily Mail uutisoi Thompsonin suudelleen toista naista newyorkilaisessa yökerhossa ja suunnanneen tämän kanssa samaan hotellihuoneeseen.

Vuonna 2019 Thompson petti jälleen Kardashiania tämän pikkusisko Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.


Lue myös:

    Uusimmat