Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin tulevan lapsen sukupuoli selvillä

Tristanin pettämiskohu selviää siskoksille 0:40
Keeping Up With The Kardashians Tristanin pettämiskohu selviää Kardashianin siskoksille

Khloé Kardashianin ja tämän ex-kumppani Tristan Thompsonin tulevan lapsen sukupuoli on selvillä.

Eilen 14. heinäkuuta paljastui, että tosi-tv-tähti ja yrittäjä Khloé Kardashian, 38, ja hänen ex-kumppaninsa, koripalloilija Tristan  Thompson, 31, odottavat lasta sijaissynnyttäjän kautta. Tuleva lapsi on saanut alkunsa marraskuussa 2021.

E! Newsin lähteen mukaan kaksikon tuleva vauva on poika. Khloén sisko Kim Kardashian paljasti aikaisemmin The Kardashians -sarjassa, että Khloé toivoisi saavansa vielä jonain päivänä poikalapsen.

Lähteiden mukaan Kardashian ja Thompson eivät ole palanneet yhteen tulevasta pienokaisesta huolimatta. E! Newsin lähde kertoo, ettei ex-pari ole puhunut toisilleen joulukuun jälkeen muutoin kuin vanhemmuuteen liittyvistä asioista.

Kardashianin ja Thompsonin parisuhdetta varjostivat lukuisat pettämiskohut. Viimeinen niitti kaksikon suhteelle oli, kun viime joulukuussa paljastui, että Thompson sai vauvan fitnessmalli Maralee Nicholsin kanssa. Nicholsin ja Thompsonin vauva sai alkunsa maaliskuussa 2021, jolloin mies oli vielä yhdessä Kardashianin kanssa.

Thompson petti Kardashiania myös vuonna 2018, jolloin vain noin viikko ennen kaksikon esikoistytär Truen, 4, syntymää netissä alkoi levitä videoita, joissa Thompson nähtiin läheisissä tunnelmissa muiden naisten kanssa.

Vuonna 2019 Thompson petti Kardashiania tämän pikkusisko Kylie Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

MTV Viihteen toimittajat käsittelivät Tristanin pettämiskohua MTV Uutiset Livessä vuonna 2019. Katso lähetys alta.

Lue myös:

    Uusimmat