Khloé Kardashian ja ex-kumppani Tristan Thompson saavat toisen lapsensa sijaissynnyttäjän avulla

Tältä näyttää Keeping Up With The Kardashians -sarjan viimeinen kausi 0:34
Katso, miltä näyttää Keeping up with the Kardashians -tv-ohjelman viimeinen kausi!

Eronnut pari Khloé Kardashian ja Tristan Thompson odottaa toista lastaan, mutta eivät ole palaamassa yhteen.

Khloé Kardashian, 38, ja hänen eksänsä Tristan  Thompson, 31, odottavat lasta sijaissynnyttäjän kautta. Kardashianin edustaja kommentoi Page Sixille vahvistavansa, että Kardashianin ja Thompsonin esikoinen, True, 4, saa sisaruksen. Tuleva lapsi on saanut alkunsa marraskuussa 2021.

– Khloé on uskomattoman kiitollinen ainutlaatuiselle sijaissynnyttäjälle kauniista siunauksesta. Haluamme pyytää ystävällisyyttä ja yksityisyyttä, jotta Khloé voi keskittyä perheeseensä, edustaja kommentoi.

Lähteen mukaan Kardashian ja NBA-pelaaja Thompson eivät kuitenkaan ole palanneet yhteen eivätkä ole puhuneet joulukuun jälkeen muuta kuin vanhemmuuteen liittyvistä asioista. Useat lähteet lisäävät, että vauva sai alkunsa sijaissynnyttäjän avulla ennen kuin paljastui, että Thompson sai vauvan fitnessmalli Maralee Nicholsin kanssa. Nicholsin ja Thompsonin poika Theo on nyt 6 kuukauden ikäinen.

– Khloélla ja Tristanilla oli jo vauva työn alla, kun skandaali iski. Silloin Khloé sanoi, että "teen sen itse", sisäpiiriläinen kertoi.

Vuonna 2018 Thompson jäi kiinni pettämisestä, kun Kardashian odotti Trueta. Niin ikään hän petti uudelleen vuonna 2019 Kylie Jennerin  silloisen parhaan ystävän Jordyn Woodsin kanssa.

Thompsonilla on myös 5-vuotias Prince-poika Jordan Craigin kanssa.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat