La Ligan mestaruustaisto huipentuu – Real Madridille synkkä uutinen tärkeän ottelun alla

Keskikenttäpelaaja Toni Kroos on joutunut sivuun Real Madridin vahvuudesta koronavirukselle altistumisen vuoksi.

Real Madrid tiedotti keskikenttätähtensä eristäytymisestä viikonlopun ottelukierroksen alla perjantaina. Kroosin omat testitulokset ovat olleet negatiivisia, mutta hänen on altistumisen vuoksi toistaiseksi pysyttävä omissa oloissaan.

– Hän on ollut suorassa kontaktissa koronaan sairastuneen ihmisen kanssa, seura kertoo.

Kroos on oletettavasti siten sivussa huipputärkeästä ottelusta sunnuntaina, kun Real Madrid matkustaa Athletic Bilbaon vieraaksi Baskimaahan.

Zinedine Zidanen miehistöllä on jo valmiiksi loukkaantumishuolia, joten uutinen saksalaisen karanteenista ei varmasti miellytä ranskalaisvalmentajaa. Kroosin lisäksi laitapuolustajat Daniel Carvajal ja Ferland Mendy, toppari Sergio Ramos ja laituri Lucas Vázquez ovat näillä näkymin sivussa kokoonpanosta.

Sarjakakkonen Real Madrid on vain kahden pisteen päässä La Ligaa johtavasta Atlético Madridista, kun ottelukierroksia on jäljellä vain kaksi.

Atlético puolestaan kohtaa sunnuntaina pelattavalla kierroksella kotonaan keskikastin joukkueen Osasunan. Diego Simeonen miehistö vie Espanjan mestaruuden varmuudella, jos se voittaa molemmat jäljellä olevat ottelunsa.

Kolmantena – ja neljän pisteen päässä Atléticosta – oleva Barcelona kohtaa sunnuntaina Celta Vigon.

La Ligan toiseksi viimeinen kierros on nähtävissä kello 19.30 sunnuntaina suorana C More Sport 1 ja 2 -kanavilta sekä suoratoistopalvelu C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat