Kymmenientuhansien suosikki: Oletko jo kokeillut tätä hittireseptiä?

Makuja.fi:n joulunajan suosituimpana reseptinä on pysytellyt jo useamman vuoden ajan yksi ja sama herkkukakku.

Suussa sulavaa glögi-juustokakkua voisi nimittää Makuja.fi:n omaksi avokadopastaksi. Piparisen pohjan, makean tuorejuustotäytteen ja upean punaisen glögikiillekuorrutteen omaava kakku nousee nimittäin vuosittain Makuja.fi -reseptipankin suosituimmaksi reseptiksi. Erityisesti joulunaikaan tätä herkkureseptiä katsellaan sivuilla jopa tuhansia kertoja päivässä. Vuodessa katselukertoja kertyy kymmeniätuhansia.

Suosittu glögi-juustokakku valmistuu ilman uunia, mutta vaatii kuitenkin tekijältään hieman kärsivällisyyttä. Piparisen pohjan on annettava jähmettyä kunnolla ja täytteen hyytyä mielellään yön yli. Glögikiille valmistetaan muutama tunti ennen kakun tarjoilua. Kiilteen kannattaa antaa jäähtyä hieman, sillä liian kuuma neste sulattaa hyytyneen täytteen.

Salli itsellesi jouluinen herkutteluhetki ja kokeile kotona Makuja.fi:n kuuluisaa glögi-juustokakkua. Kakku on varma hitti vaikka pikkujoulupöydässä! Resepti aukeaa isommaksi klikkaamalla.

Petra Kiiski, petra.kiiski@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat