Mainos

Kymmenen asiaa, joita ei kannata sanoa poikaystävälle

Kommentti, joka voi itsestäsi tuntua täysin harmittomalta, voi tosiasiassa loukata poikaystävääsi pahastikin. Listasimme sanonnat, jotka kannattaa mieluummin pitää omana tietona.

1. "Exäni teki täsmälleen samalla tavalla."

– Vaikka kyse olisi positiivisestakin asiasta, älä ikinä vertaile häntä exääsi. Ethän halua nykyisesti luulevan, että vertailet häntä aina entiseesi? Hän saattaa luulla, että olet vieläkin kiinni menneessä, eikä vertailu tee muutenkaan hyvää hänen itsetunnolleen.

2. "Ystäväni on raskaana, ethän kerro kenellekään?"

– Poikaystäväsi ei halua saada informaatiota, joka toisi hänelle vaikeuksia. Älä rasita häntä muiden salaisuuksilla. Sitä paitsi, jos hän ei pysty pitämään salaisuutta, syyllinen olet sinä, ei hän.

3. "Sitten kun olemme naimisissa ja meillä on lapsia…"

– Suhteen alkuvaiheessa moiset haaveilut saattavat kauhistuttaa miestä. Naimisiinmeno saattaa kyllä olla ajankohtaista tulevaisuudessa, mutta siitä puhuminen liian aikaisessa vaiheessa ei ole hyväksi. Odota, kunnes suhde etenee tai olet varma, että miehesi haaveilee tismalleen samoista asioista.

4. "Onko hän mielestäsi kaunis?"

– Jos kysyt tämän kysymyksen mieheltäsi, hän on kaikin tavoin loukussa. Jos hän sanoo kyllä, tulet luultavasti mustasukkaiseksi ja pahoitat mielesi. Lopeta siis ainakin tähän, äläkä laita pökköä pesään kysymällä, onko hän kauniimpi kuin sinä.

Jos poikaystäväsi vastaa kysymykseen, ettei nainen ole hänen mielestään kaunis (ja hän todella on), syytät häntä mitä luultavimmin valehtelusta. Saatat jopa alkaa miettiä, mistä muusta hän sinulle valehtelee.

5. "Olen ok" (kun et ole)

– Ilmeesi kertoo kaiken, kun olet pahoittanut mielesi. Poikaystäväsi ei myöskään usko, että olet "ok", jos tiuskit hänelle tai pidät mykkäkoulua.

Passiivisagressiivinen käytös ei auta ketään. Menetät silloin tilaisuuden kertoa, mikä mieltäsi painaa ja keräät sisällesi turhaa vihaa, joka tuo taatusti lisää ongelmia. Pahimmillaan olette kohta kummatkin niin huonolla tuulella, että on mahdotonta puhua siitä, mikä sinua alun perin vaivasi.

6. "Pieraisin juuri"

– Mies haluaa pitää illuusion siitä, että naiset käyttävät kylpyhuonetta vain huulipunan lisäämiseen, tai korkeintaan pissalla käymiseen. Jos kerrot hänelle pieraisseesi, naiseutesi voi olla hänen silmissään vaakalaudalla. Pahimmillaan sinusta tulee hänelle yksi pojista.

7. "Kokeilen kaikkea kerran"

– Varo sanojasi, ellet todella tarkoita sitä, tai hän alkaa toivoa liikoja.

8. "Oletko aivan varma, että kaikki on hyvin?"

– Toisinaan myös miehillä on huono päivä, he ovat pahalla päällä tai heidän ei tee mieli jutella. Älä siis jankuta, tai kaivele ongelmia turhaan. Vaikka se olisi vaikeaa, älä ylianalysoi häntä. Hanki itsellesi muuta puuhaa, kunnes miehesi on taas paremmalla päällä.

9. "Inhoan reisiäni"

– Hän ei olisi kanssasi, jos pitäisi sinua epäviehättävänä. Jos soimaat itseäsi, hän pitää sinua epävarmana. Miehet pitävät itsevarmoista naisista. Jaksaisitko sinä miestä, joka jatkuvasti valittaisi, kuinka isot hänen pohkeensa ovat tai miten epäonnistunut hän on työssään?

10. "Inhoan äitiäisi"

– Jos kritisoit hänelle rakkaita henkilöitä, kuten sukulaisia, liikut vaarallisilla vesillä. Vaikka et tulisi täydellisesti toimeen kaikkien hänen ystäviensä tai sukulaistensa kanssa, yritä olla diplomaattinen. Jos rakastat häntä, luotat hänen arvostelukykyynsä. Älä missään nimessä pyydä häntä valitsemaan puolta - jos käsket hänen valita sinun ja hänen äitinsä välillä, häviät takuulla itse.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.