KymiRingille lisää vaikeuksia – kesän päätapahtuma vaihtaa paikkakuntaa

KymiRingin tapahtumatuotannosta vastaava Lahti Events tiedottaa, että kesän päätapahtumaksi kaavailtu motocrossin MXGP siirtyy Hyvinkään Vauhtipuistoon.

Motocrossin kuninkuusluokan tapahtuma oli tarkoitus järjestää KymiRingillä elokuun 13.–14. päivä. 21 kisaa kattavan sarjan osakilpailuja järjestetään muun muassa Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. 

Tapahtuma siirtyy Hyvinkään Vauhtipuistoon.

MTV Urheilu tavoitti Lahti Eventsin toimitusjohtajana toimivan Emilia Mäen. Mäki kertoo, että tapahtumatuottaja on pyytänyt KymiRingiltä selvitystä konkurssihakemusta koskien.

– Olemme pyytäneet KymiRingiltä selvitystä koskien kesäkuun lopussa toimitettua konkurssihakemusta. Pyydetyn selvityksen osana KymiRingiltä vaaditaan osoitus siitä, että se pystyy täyttämään sopimusvelvoitteensa uutisissa olleista konkurssihakemuksista huolimatta, Mäki kertoo.

Lahti Eventsin ja KymiRingin yhteistyön jatkosta Mäki on vielä tässä vaiheessa niukkasanainen.

– Ihan ensin käymme KymiRingin kanssa läpi MotoGP-kilpailun peruutuksen ja siihen liittyvät asiat. Sen jälkeen arvioimme, miten tästä jatkossa (yhteistyön osalta) edetään, Mäki lisää.

KymiRingin konkurssi tuli vireille 29.6., kun kaksi rakennusliikettä toimitti Päijät-Hämeen käräjäoikeuteen konkurssihakemuksen. Rakennusliikkeillä on saatavia KymiRing Oy:lta yhteensä yli puoli miljoonaa euroa. 

KymiRingille kaavailtu MotoGP-osakilpailu peruttiin jo toukokuun alussa. Kilpailu oli määrä ajaa heinäkuun 10. päivä.

Lue myös:

    Uusimmat