Kylie Jenner joutui kritiikin kohteeksi festarijuhlinnasta – fanit riensivät puolustamaan

Kylie Jennerin liikkeet ovat jälleen puhuttaneet.

Kosmetiikkamoguli Kylie Jennerin osallistuminen Coachella-festivaaleille sai aikaan yllättävän keskustelun.

Jenner julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa poikaystävänsä Travis Scottin kanssa yksityislentokoneen edessä. Kaksikko oli kuvaa ottaessa suuntaamassa maailmankuuluille Coachella-festivaaleille Kaliforniassa.

Scott ja Jenner tapasivat ensimmäisen kerran juuri kyseisillä festivaaleilla kaksi vuotta sitten. Sicko Mode ja Goosebumps -hiteistä tunnettu Scott soittaa kesällä Ruisrock-festivaaleilla Suomen Turussa.


Jennerin kuva alkoi kerätä kummastelevia kommentteja koskien pariskunnan yhteistä tytärtä. Jotkut tähden seuraajista kummastelivat, missä pariskunnan Stormi-tytär on.

– Missä lapsesi on? Yksi käyttäjä tiedusteli.

– Missä on Stormi? Toinen tivasi.

Jennerin fanit riensivät pian puolustamaan maailmankuulua miljardööriä. Useat huomauttivat, että äidit saavat joskus pitää hauskaa ilman lapsiaan. Faneja hiersi myös se, että kaikki kritiikki kohdistui Jenneriin, vaikka Scott on myös Stormin vanhempi.

– Ei ole mitään väärää pitää välillä hauskaa varsinkin, kun olet äiti, yksi Jennerin fani kommentoi.

– Stormi on yhä nuori ja Coachella ei ole vauvojen paikka. Äidit saavat pitää hauskaa! Te olisitte suuttuneet, jos hän olisi ottanut Stormin mukaan Coachellaan, toinen fani argumentoi.

– Kukaan ei koskaan kritisoi isiä, kolmas huomautti.

Coachella on valtava festivaali, joka nousee joka vuosi tähtivieraidensa ansiosta puheenaiheeksi. Kaliforniassa Coachella-laakson aavikolla järjestettävään musiikkijuhlaan mahtuu 125 000 vierailijaa. Tänä vuonna festivaalia tähdittävät muun muassa Childish Gambino, Ariana Grande ja Tame Impala.

Lähde: Yahoo!

Lue myös:

    Uusimmat