Kuvat: Voi mitä riemua! Down-teinimalli esiintyi ensimmäistä kertaa elämässään New Yorkin muotiviikoilla

Downin syndrooma ei ole ollut este Madeline Stuartin mallihaaveille. Nyt teini-ikäinen naisen alku päässyt toteuttamaan yhden suurimmista haaveistaan esiintyessään New Yorkin muotiviikoilla yhdessä muiden huippumallien kanssa.

Australialaismalli Madeline Stuart, 18, teki ikimuistoisen debyyttiesiintymisensä sunnuntaina 13. syyskuuta 2015 New Yorkin muotiviikoilla.

Madeline Stuart

Madeline Stuart, lempinimeltään Maddy, valloitti catwalkin ensimmäistä kertaa elämässään.

Madeline esiintyi FTL Modan  kevät/kesä 2016 -näytöksessä yllään upea korsettimainen iltapuku. Down-malli sai osakseen jättimäiset suosionosoitukset hänen tuulettaessaan catwalkilla.

Madeline ei ole antanut Downin syndrooman tulla mallihaaveittensa tielle, vaan on määrätietoisesti pyrkinyt pääsemään osaksi muotimaailmaa. Tämä oli ensimmäinen muotinäytös, jossa hän oli mukana.

Madeline on tähän mennessä toinen down-malli, joka on esiintynyt  New Yorkin muotiviikoilla. American Horror Story -näyttelijä Jamie Brewer on esiintynyt taannoin New Yorkin muotiviikoilla suunnittelija Carrie Hammerin näytöksessä.

Kauneusihanteet ovat muuttumassa

Maailmanlaajuiset kauneusihanteet ja -käsitteet ovat pirstaloitumassa: "epätäydellisyydestä" on tullut suoranainen trendi.

FTL Modan  järjestämässä kevät/kesä 2016 -näytöksessä nähtiin tuttuun tapaan erilaisia malleja, kuten muun muassa "bioninen" kaunotar Rebekah Marine, huippumalli Shaholly Ayers, jonka toinen käsi on amputoitu sekä Leslie Irby, joka halvaantui auto-onnettomuudessa kaksi vuotta sitten.

Kuvagalleria 14 kuvaa - katso

New Yorkin muotiviikot: FTL Moda

Madeline lisäsi Instagramiin tunnelmia muotiviikoilta

New Yorkin muotiviikot 10.–17.9.2015

Katso myös:

Lähteet: Daily Mail, Nydailynews.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja