Kuvat: Uskoisitko 50-vuotiaaksi? Spectressä nähdään kautta aikojen vanhin Bond-tyttö

Italialainen Monica Bellucci on Bond-historian vanhin Bond-tyttö. Katso kuvat, uskoisitko tähden olevan viisikymppinen?

Italialainen näyttelijä ja entinen malli Monica Bellucci on toinen tulevan Bond-elokuvan, Spectren, Bond-tytöistä. Bellucci on muutaman vuoden vanhempi kuin Bondia elokuvassa näyttelevä Daniel Craig. 50 vuoden iällään italialaisnäyttelijä on myös Bond-elokuvan historian vanhin Bond-tyttö.

Bellucci on kertonut hämmentyneensä ensin siitä, että ohjaaja Sam Mendes oli pyytänyt häntä, 50-vuotiasta naista Bond-tytön rooliin.  

Ikä ei suinkaan ole tähdelle ongelma. Dolce & Gabbana -merkin mallina tunnettu tähti on tottunut seksikkäisiin rooleihin, eikä murehdi iän karttumista.

– En ole mikään tyttö, vaan nainen. Olen aikuinen kypsä nainen, varsinainen Bond-leidi, Bellucci kertoi Sunday Timesin haastattelussa todenneensa elokuvan ohjaajalle.

Tyrmäävä näyttelijä ei kannata kauneusleikkauksia, vaan toivoo ihmisten olevan armollisempia ulkonäkönsä suhteen.

– Meidän täytyy kunnioittaa naisten ikääntymistä. Sinun aito puolesi ja ikäsi näkyy kasvoissa. En haluaisi edes olla nuorempi.

Parhaiten Bellucci muistetaan Persefonen rooleistaan Matrix-elokuvissa sekä Maria Magdaleenan roolista Mel Gibsoninelokuvassa The Passion of the Christ.

Katso Spectren traileri:

Lue myös:

    Uusimmat