KUVAT: Hollywood-komistuksen hurja painonpudotus: lähes 30 kiloa pois!

Näyttelijä laihdutti tiukalla dieetillä uutta elokuvaansa varten.

Mark Wahlberg nähdään joulukuun lopussa ensi-iltansa saaneen The Gambler -elokuvan tähtenä. 43-vuotias näyttelijä esittää rikosdraamassa kirjallisuuden professoria, jolla on uhkapeliriippuvuus.

Wahlberg joutui laihduttamaan rooliaan varten nopeassa ajassa peräti 27 kiloa. Näyttelijä kertoo ruotsalaislehti Aftonbladetin haastattelussa hurjasta painonpudotuksestaan.

Wahlberg oli erittäin lihaksikkaassa ja timmissä kunnossa vielä aiemmin, sillä hänen edellinen elokuvansa oli kesällä 2014 ensi-iltansa saanut Transformers – Tuhon aikakausi

Wahlberg kertoo Aftonbladetille, ettei edes tiennyt joutuvansa pudottamaan painoaan.

– Tuottajat vaativat sitä. Olin juuri lopettanut Transformersin kuvaukset ja alkanut syödä enemmän. Luulin, että minun tulee vain olla hieman pyöreämpi roolia varten. Mutta tuottajille professori olikin mies, joka ei keskity ruokaan ja jolla ei ole aikaa treenata.

Wahlbergille kävi selväksi, että laihtua pitäisi paljon – ja nopeasti. Kaikkiaan 26,1 kiloa lähti kahdeksassa viikossa.

– Join 2,4 desilitraa mantelimaitoa sekä hieman kuituja kolme kertaa päivässä neljän viikon ajan, ja seuraavien kahden viikon ajan puolestaan höyrytettyjä tai tuoreita vihanneksia. Viimeiset kaksi viikkoa sain syödä 2,4 desiä proteiinia, Wahlberg luettelee.

– Rakastan ruokaa ja odotin koko ajan, että saan syödä. Kun kuvaukset olivat ohi, menin ravintolaan ja tilasin jättimäisen aamiaisen – pannukakkuja, paistettuja munia, paistettuja perunoita, pekonia ja englantilaisia muffineja. Mutta tulin täyteen niin nopeasti, että en pystynyt syömään kaikkea. 

Lue myös:

    Uusimmat