KUVAT: Jennifer Anistonin asuvalinta ei imarrellut tähden poikamaista vartaloa

Näyttelijä Jennifer Aniston edusti uusimman elokuvansa ensi-illassa epämukavan näköisessä asussa, joka korosti tähden atleettista, poikamaista vartaloa entisestään.

45-vuotias näyttelijä Jennifer Aniston on mitä loistavimmissa kunnossa. Maailman seksimmäiksi naiseksi monesti äänestetyn kaunottaren käsivarret sekä sääret ovat tällä hetkellä hyvin atleettiset.

Cake-elokuvansa ensi-illassa Los Angelesissa edustaneen tähden asuvalinta ei kuitenkaan mennyt aivan nappiin. Olkapäistä avoin, pääntieltään tiukka yläosa korosti entisestään Anistonin harteikasta olemusta ja jokseenkin poikamaista vartaloa.

Myös Anistonin elekielestä näki, ettei  muotiluomus tuntunut omalta: tähti poseerasi kameroille nostaen kädet koko ajan ristiin vatsansa eteen, hartiat koholla.

Aniston on vartalotyypiltään poikamainen: suorakaiteenmuotoinen vartalo on atleettinen, jossa rinta ja lantio ovat suunnilleen samaa kokoa, hartia ja lantio ovat samassa linjassa, jalat ovat hoikat ja pitkät, eivätkä vyötärö tai takamus niinkään erotu.

Muun muassa Hillary Duff, Cameron Diaz, Nicole Kidman, Keira Knightley ja Gywneth Paltrow edustavat vartalotyypiltään suoraa, kulmikasta H-mallia.

Mitä parhain asukokonaisuus syntyisi yläosalla, jossa on pienet olkatoppaukset. H-vartaloisen naisen kehotetaan yleensä loihtimaan itselleen naiselliset kurvit, joissa pyritään loihtimaan vyötärö ja korostamaan povea. Materiaaleissa kannattaa suosia pehmeitä ja laskeutuvia kankaita.

Lue myös:

    Uusimmat