KUVAT: Hollywoodin sydäntensärkijä söpöili rakkaansa kanssa

Vuonna 2001 Pearl Harbor -elokuvassa näytellyt sydäntensärkijä Josh Hartnett on löytänyt rakkauden kollegastaan.

Pearl Harbor -elokuvasta naisten unelmiin tiensä löytänyt näyttelijäkomistus Josh Hartnett on nykyisin varattu mies. Hartnett on seurustellut näyttelijä Tamsin Egertonin kanssa jo reilut vuoden päivät.

Pariskunta lomaili hiljattain Portofinossa Italiassa, ja kuvista päätellen reissu oli todellinen lemmenloma. Hollywoodin sydäntenmurskaajana 2000-luvulla tunnettu Hartnett söpöili näyttelijärakkaansa kanssa hyvin avoimesti. Romanttista illallista nauttinut pariskunta vaihtoi myös suudelmia viinin siemailemisen lomassa.

Menestys ei tuntunut hyvältä


Josh Hartnett yllätti koko filmiteollisuuden poistumalla julkisuudesta juuri, kun ura oli lähtenyt kunnolla nousuun. Agenttinsa kauhuksi hän kieltäytyi useista päärooleista, joita hänelle tarjottiin muun muassa elokuvista Batman sekä Hämähäkkimies.

Hartnett pakeni Hollywoodia ja paparazzien salamavaloja kotikaupunkiinsa Minnesotaan.

– Olin joka lehden kannessa. En voinut mennä minnekään. En tuntenut oloani kotoisaksi omissa nahoissani. Olin yksin, enkä luottanut kehenkään, Hartnett kertoi Details.comille.

Kotikulmillaan näyttelijä alkoi viettää jälleen aikaansa vanhojen ystäviensä kanssa. Kului 1,5 vuotta ilman näyttelemistä.

Hartnett ei ole hylännyt elokuva-alaa, vaan on näytellyt sittemmin pienemmissä indie-tuotannoissa. Hän sanoo, että voisi tänä päivänä harkita roolia action-elokuvassa.

– Sanoisin, että keskustellaan asiasta ja katsotaan, olemmeko samoilla linjoilla elokuvanteon suhteen. Kompromissien tekeminen ei pelota minua enää.

Josh Hartnett on saanut tunnustusta näyttelijänlahjojensa lisäksi myös ulkonäöstään, sillä hänet on valittu useasti seksikkäimpien näyttelijöiden listalle. Vuonna 2003 eläinoikeusjärjestö PETA valitsi hänet seksikkäimmäksi kasvissyöjäksi. Hartnettin vegetarismi kesti 14 vuotta, ja nykyisin hän kertoo syövänsä myös lihaa.

Katso kuvat galleriasta!

Lue myös:

    Uusimmat