Kuvat: Hän on Linnan juhlien ylivoimainen kuningatar!

Kansa on puhunut! Rouva Jenni Haukio valloitti sydämet fuksian punaisessa iltapuvussaan. 

Jenni Haukion puvun on suunnittellut Sari Nordström. Kyseessä on kolmas kerta putkeen, kun Haukio luottaa pukunsa suunnittelun Nordströmin käsiin vuoden tärkeimpänä päivänä. 

– Oli kyllä tosi ihana yllätys taas tänäkin syksynä, että sain tämän kunnian, Nordström kertoi MTV.fille onnellisena ennen juhlien alkua. 

Luottamus kannatti, sillä MTV.fin äänestyksessä Jenni Haukio vei ylivoimaisesti Linnan kuningattaren tittelin. Haukion tyyli kahmi lähes kolmanneksen annetuista äänistä. Shantung-silkistä valmistettuun luomukseen on kirjailtu käsin helmikoristeita pitsiä. Erityisesti räväkkä fuksian sävy toi paljon kiitosta. 

Toisesta sijasta sen sijaan käytiin tiukempi kamppailu. Hopealle sijoittui täpärästi Haloo Helsinki! -yhtyeen solisti Elli Haloo ja kolmannelle sijalle yli Satu Taiveaho. Ellin ja Sadun välille jäi ainoastaan vajaan puolen prosentin ero. 

Elli Haloon yllä nähtiin rockhenkinen tylliluomus. Mustan mekon vyötäröltä levisi valkoisia kukkia ympäri mekkoa. 

Kolmanneksi sijoittuneella Satu Taiveahon yllä nähtiin vaaleanpunainen iltapuku, joka oli kauttaaltaan kimaltavilla kivillä koristeltu. Hän räväytti erityisesti kampaukseellaan: Hiukset olivat vaaleanpunaiset, irkokeesin malliin kammattu. 

Äänestyksessä menestyivät myös Kiira Korpi ja Tiina Lymi. Molemmat heistä keräsivät vajaat 10 prosenttia äänistä. 

Katso videolta tunnelmia juhlista!

Kaikki Linnan juhlista osoitteessa mtv.fi/linnanjuhlat

Twitter:

#Linnanjuhlat

Instagram: @mtvviihde

Lue myös:

    Uusimmat