Mikä kömmähdys! Kutsu saapui Linnan juhlien jälkeisenä päivänä

Cultura-säätiön johtaja kutsuttiin ensimmäistä kertaa elämässään kutsun Linnan juhliin. Ikävä kyllä kutsu saapui perille päivää juhlien jälkeen.

Anna-Maria Liukon johtama säätiö muutti uuteen osoitteeseen lokakuun lopulla.

– Teimme asianmukaiset jakelusopimukset ja osoitteenmuutokset. Ihmettelimme, kun postia tuli pitkin syksyä ripotellen ja kyselimmekin sellaisten lähetysten perään, joita meille on ilmoitettu lähetetyn, MTV.fin puhelimitse tavoittama Liukko kertoo.

– Eilen (maanantaina 7. joulukuuta) postimies saapui toimistollemme kolmen kirjepostia täynnä olevan laatikon kanssa. Vanhin posteissa ollut leima oli päivätty 4. marraskuuta. Joukossa oli laskuja ja muuta virallista. Myös kutsu Linnan juhliin.

Liukko kertoo postinjakajan kertoneen saaneensa maanantaina, eli yli neljä viikkoa Cultura-säätiön muuton jälkeen, vahvistuksen, että säätiön postin jakelu kuuluu hänen vastuulleen.

– Perjantaina 4. joulukuuta säätiön tiedottaja tuli kysymään minulta, olenko saanut kutsun Linnan juhliin. Presidentin kansliasta oli soitettu ja kyselty, olenko tulossa mieheni kanssa. Kutsua ei ollut tullut.

– Olemme nyt kaksi päivää yrittäneet saada Postista kiinni henkilöä, kenelle reklamoida asiasta. Asiakaspalvelusta ei olla päästy eteenpäin.

Anna-Maria Liukko olisi päässyt ensimmäistä kertaa elämässään tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle.

– Ilman muuta olisin mennyt Linnan juhliin, olisihan se ollut ainutkertainen tilaisuus. Viikonlopun aikana mainitsin asiasta ystävilleni ja kyllähän sitä mietittiin, että olisiko voinut käydä niin, että kutsu on jäänyt matkalle, harmissaan ollut Liukko sanoo.

Vuoden 2013 alussa toimintansa aloittaneen Cultura-säätiön tavoitteena on edistää venäjänkielisten kotoutumista taiteen ja kulttuurin avulla.

Presidentin kansliasta ei kommentoitu asiaa. Puhelimitse tavoitettu Postin viestintäjohtaja Timo Anttila kertoo, että asiasta on saatu selvityspyyntö.

– Tapausta selvitetään parhaillaan. Enempää en voi kommentoida tässä vaiheessa, Anttila toteaa.

---

Juttua muokattu 8.12.2015 klo 18.40: lisätty Postin viestintäjohtajan kommentti.

Lue myös:

    Uusimmat