KUVAT: British Fashion Awards-gaalan tyylitaiturit – kopioi lookit!

British Fashion Awards 2014 -gaalassa palkittiin muotivaikuttajia ja ihailtiin pukuloistoa.

British Fashion Awards 2014 -gaala keräsi alkuviikosta tähtiä ja muodin alan vaikuttajia Lontooseen. Punaisella matolla nähtiin lukuisia kiinnostavia asuja, joista voi poimia vaikutteita omaankin pukeutumiseen.

Ihastuta smokissa

Illan pääpalkinto meni näyttelijä Emma Watsonille, joka edusti tummassa bleiserissä ja muodikkaan leveälahkeisissa housuissa. Käärityt hihat tekevät jakusta rennomman, ja avonainen kaula-aukko tuo maskuliiniseen asuun naisellista otetta.

Mustavalkoista ja maksimittaa

Muotisuunnittelija Victoria Beckhamin nimikkomerkki palkittiin vuoden brittibrändinä. Gaalassa Victoria nähtiin hulmuavissa, pitkissä helmoissa ja yksinkertaisessa neuleessa.

Maksihame ja t-paita toimivat yhdessä

Näyttävän hameen pariksi riittää pelkistetty yläosa. Muotiguru Olivia Palermo edusti yksinkertaisen kauniissa maksihameen ja simppelin yläosan yhdistelmässä.

Kokeile saappaita juhla-asussa!

Malli Liya Kebeden juhlalook ei ollut tyypillinen punaisen maton asu, mutta se toimisi hyvin rennommissakin juhlissa. Saappaat sopivat juhlaankin lyhyen mekon parina.

Upeat helmat kiinnittävät huomion

Näyttelijä Tamsin Egertonin hauska hame toimi asun jujuna. Merenneitohelma luo muotoja hoikalle naiselle.

Hurmaa halkiolla

Malli Cara Delevingne juhli upeassa halkiollisessa iltapuvussa. Mustat yksityiskohdat tuovat hoikan uuman esiin.

Housupuku uudella otteella

Malli Kendall Jennerin haalariasun mustat kaistaleet saavat kaunottaren näyttämään entistäkin hoikemmalta.

Paitamekko piristyy asusteista

Halkio ja hauskat asusteet keventävät brittiläisen tv-kasvon ja muoti-ikonin Alexa Chungin umpinaista mekkoa. Chung näyttää, että juhlia voi matalissakin kengissä. Matalat juhlakengät näyttävät erityisen hyviltä jo valmiiksi pitkäsäärisillä naisilla.

 

Lue myös:

    Uusimmat