KUVAT: Alastomuutta ja intohimoa – muistatko Anu Sinisalon rohkeat roolit?

Tähtitanssien voitosta kamppaileva Anu Sinisalo on nähty sekä valkokankaalla että televisioruuduissa rohkeissa rooleissa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttava, pitkän uran tehnyt näyttelijä Anu Sinisalo, 48, tuli tutuksi suurelle yleisölle viimeistään MTV3-kanavan menestyssarjasta Helppo elämä. Anu näytteli sarjassa Jaana Mikkosta, ja hänet palkittiin roolistaan parhaan naisnäyttelijän Venla-palkinnolla vuonna 2010.

Näyttelijätär ei ole arkaillut rohkeisiin rooleihin hyppäämistä, vaan innostuu päästessään tulkitsemaan ristiriitaisia henkilöhahmoja. Vuoden 2014 alussa ensi-iltansa sai Anna-Leena Härkösen kirjaan perustuva Ei kiitos -elokuva, jossa Anu nähtiin naispääroolissa väljähtäneessä avioliitossa kipuilevana Helinä. Anu sai roolistaan hiljattain Suomen näyttelijäliitolta tunnustuksen vuoden elokuvanäyttelijänä.

Anu ei arkaile alastonkohtauksiakaan, mutta miettii tarkoin, millaisen työryhmän kelkkaan hyppää.

– Hyvä ilmapiiri kuvauksissa on todella tärkeä. Sitä tärkeämmäksi se tulee, mitä enemmän on maileja mittarissa. Luotan hirveän vahvasti intuitiooni ja kuulostelen tarkasti, mihin lähden mukaan ja mihin en, näyttelijä kertoo.

Sinisalo sai kiitosta Ei kiitos -elokuvan tiimoilta siitä, että hän onnistui tekemään ärsyttävästä henkilöstä uskottavan ja koskettavan.

– En osaa sanoa selkeätä motiivia ottaa rooli vastaan, mutta sekin oli rajojen ylittämistä. Rooli oli rohkea, mutta oli mielenkiintoista lähteä etsimään sitä, miksi ihminen toimii niin kuin toimii, tähtitanssija pohtii.

Elokuvassa Anu nähtiin yhdessä tähtitanssijakollegansa Kai Vaineen kanssa lukuisissa seksikohtauksissa.

– Vastanäyttelijäni oli turvallinen, eikä rajoja ylitetty. Vaikka onhan se aina hurja ajatus takertua ventovieraan iholle. Aluksi jännitin, että kuinka tukalaa tulee olemaan. Kain kanssa oli hauskaa näytellä, Anu kertoi MTV.fille aiemmin.

Parhaillaan Anua työllistävät kuvaukset Vapaita-musiikkielokuvan tiimoilta. Anun kanssa valkokankaalla nähdään muun muassa Riku Nieminen, Maria Ylipää ja Olavi Uusivirta.

Katso kuvat Anu Sinisalon uran varrelta!

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista nähdään aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja