Mainos

Kuva sateessa seisovasta miehestä leviää netissä: "Ystävällisyys on jotain, mitä me kaikki voimme toisillemme antaa"

Kuva sateenvarjoa pitävästä miehestä muistuttaa, että jokainen meistä voi tehdä tästä maailmasta hieman paremman paikan elää.

Tavallisella kauppareissulla ollut James Varnado on tuonut tällä viikolla hymyn lukuisten ihmisten kasvoille. Eräs samassa kaupassa ostoksilla ollut henkilö huomasi Varnadon epäitsekkään teon ja nappasi tilanteesta kuvan Facebookiin. Nopeasti leviämään lähtenyt kuva on lämmittänyt jo tuhansien ihmisten mieltä ympäri maailmaa. 

"Ystävällisyys on jotain, jota me kaikki voimme toisillemme antaa"

Kuvan jakanut Deepak Saini kertoo muutaman ihmisen odottaneen kaatosateen loppumista kaupan katoksen alla, kunnes eräs herrasmies astui kuvaan. Kuvatekstissä kerrotaan, että mies saattoi niin naiset, äidit kuin heidän lapsensakin autoille sateenvarjonsa suojassa.

– Ystävällisyys on jotain, mitä me kaikki voimme toisillemme antaa. Tämä mies toimii hyvänä esimerkkinä siitä, kuvan sosiaaliseen mediaan ladannut Saini kertoo.

Mies ei halua kunniaa teostaan 

Saini kertoo, ettei ole koskaan ennen julkaissut vastaavan kaltaisia kuvia sosiaalisessa mediassa, mutta tämä tapaus toi hänen mukaansa niin paljon valoa elämään, että hän päätti kertoa siitä myös muille. Sade oli saanut hänet pohtimaan maailmassa tapahtuvia synkkiä asioita, mutta miehen esimerkki sai hänet unohtamaan hetkessä murheensa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Nyt enemmän kuin koskaan, meidän tulee rakastaa toisiamme ja näyttää maailmalle, että olemme niin mahtavia kuin haluamme itse uskoa, Saini kertoo.

Myöhemmin NBC:n tavoittama Varnado ei itse halua ottaa kunniaa teostaan, sillä hän kertoo käyttäytyneensä parkkipaikalla aivan samalla tavoin kuin aina muutenkin. Hän haluaa kuitenkin muistuttaa, että jokainen meistä voi löytää oman tapansa ojentaa auttavan kätensä.

Video: Uutisankkurit paljastavat vastauksen kysymykseen, mikä askarruttaa naisten mieltä.

4:59

Lähde: Today 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.