KUVA: Miia Nuutila tyrmäävänä Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa

Ensimmäiset kuvat Napapiirin sankarit 2 -elokuvasta on  julkaistu.

Napapiirin sankarit 2 on jatko-osa vuoden 2010 katsotuimmalle kotimaiselle elokuvalle.

Nyt päähenkilöistä julkaistavat kuvat ovat ensimmäistä elokuvasta julkisuuteen annettavaa materiaalia. Julkaistut kuvat paljastavat elokuvan keskeisimmät hahmot.

Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa kun elokuvan päähenkilöistä julkaistaan ryhmäkuvan sijaan yksittäisiä potretteja, elokuvan tuottaja Jarkko Hentulasanoo.

Kuvissa nähdään Marjukkaa näyttelevä Miia Nuutila sekä Räihäsen roolissa loistava Timo Lavikainen. Maajussille morsian -sarjan juontajana tunnettu näyttelijä Nuutila nähdäänkin elokuvassa aivan eri tyylissä, kun Maajussille morsian -ohjelman tähtiä luotsatessa.

Miia Nuutila tyrmäävänä Napapiirin sankarit 2 -elokuvassa.

Elokuvassa Nuutilan ja Lavikaisen näyttelemät Marjukka ja Räihänen suuntaavat Lappiin elokuvan pääparin, Jannen ja Inarin luo kylään. Marjukka ja Inari päättävät lähteä viettämään riehakasta vapaa-iltaa ja vauvaa vahtimaan jääneet Janne ja räihänen päättävätkin lähteä vauva kainalossa häihin Ylläkselle. Eipä mene aikaakaan kun vauva on kateissa ja Inarin entinen poikaystävä aiheuttaa lisää draamaa.

Viime syksynä Lapissa ja Helsingissä kuvatusta elokuvasta ei ole paljoa paljastettu medialle ennen loppiaista.

Olemme tarkoituksella pitäneet mediahiljaisuutta uuden Napapiirin sankarit -elokuvan ympärillä. Haluamme kasvattaa katsojien mielenkiintoa odotettua elokuvaa kohtaan. Seuraavaksi julkaisemme elokuvasta lyhyitä teaser-trailereita alkuvuoden aikana, Hentula paljastaa.

Elokuva saa ensi-iltansa 30.9.2015 elokuvateattereissa kautta maan. Sitä ennen elokuvan maailman ensi-iltaa juhlitaan elokuvan kuvausmaisemissa Länsi-Lapissa.

Lue myös:

    Uusimmat