Mainos

Kuva ei herkille: Hyvinkäällä haavoittuneen poliisi Heidi Foxellin vatsa oli lohduton näky leikkauksen jälkeen

Poliisiharjoittelija Heidi Foxell loukkaantui Hyvinkään ammuskelussa vuonna 2012 erittäin vakavasti, kun metsästyskiväärin luoti lävisti hänen vatsansa ja tuhosi suoliston. Siitä asti elämä on ollut selviytymistä, täynnä fyysistä ja henkistä kipua.

Foxell vieraili torstaina Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, jossa näytettiin lohduton kuva hänen vatsastaan yhden leikkauksen jälkeen.

Yhteensä yli 150 kertaa leikattu nainen toipui vuosikausia kestäneen sairaalajakson jälkeen vammoistaan, mutta sairastui leukemiaan.

Sen jälkeen Foxell joutui vielä kokemaan vakavan hoitovirheen, jonka seurauksena hän sai selkäydinvamman ja joutui pyörätuoliin.

Leukemia on kuitenkin saatu nyt kuriin ja muutenkin Foxellin elämässä on tapahtunut paljon positiivista.

– Kotona menee hyvin, olen ostanut oman asunnon. Jos joku olisi sanonut viisi vuotta sitten, kun makasin vatsa auki sairaalassa, että viiden vuoden päästä minulla on oma asunto ja koira, en olisi uskonut sitä, Foxell iloitsee.

Pääkuvan videolta voit katsoa Heidi Foxellin haastattelun Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa. Foxell kertoo muun muassa sen, mitä ajattelee ampujastaan ja kohdellaanko hänen mielestään rikollisia Suomessa liian lepsusti.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja