Kuusi salaisuutta, kuinka näyttää nuoremmalta – lue vinkit!

Nuorekas, terve olemus on monen naisen tavoite. Koska ihon ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla jo 20 ikävuoden jälkeen, kannattaa oman hipiän hyvinvointiin panostaa. Lue kuusi kauneussalaisuutta, miten voit saada nuorekkaamman ihon ja karistaa vuosia kasvoiltasi.

Kuinka näyttää nuorekkaalta ja hyvinvoivalta? Kokeile näitä näitä kauneussalaisuuksia, joita sinun ei tarvitse paljastaa kenellekään: ne saavat ihosi näyttämään luonnollisen kauniilta ja heleältä.

1. Kuori ihosi viikoittain

Kuorintavoide poistaa tehokkaasti kuona-aineet ja kuolleet ihosolut ihon pinnalta, jotka tukkivat ihohuokoset saaden hipiän näyttämään elottomalta ja surullisen väsähtäneeltä.

Levitä kuorintavoidetta esimerkiksi kerran viikossa puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle ja anna voiteen vaikuttaa kolme minuuttia. Hiero kevyesti kostutetuilla sormenpäillä, silmänympärysihoa välttäen, ja huuhtele vedellä. Lopputuloksena on pehmeämpi, heleämpi, raikkaampi ja nuorekkaamman näköinen iho.

2. Kokeile erilaisia meikkivoiteita

Meikkivoiteita on moneen lähtöön: on hoitavia, kosteuttavia, kiinteyttäviä ja jotka tasoittavat ihon pienimmätkin virheet. Valitse oikea meikkivoide ihotyyppisi ja tavoitteesi mukaan. Nuorekkaamman ihon nimissä panosta meikkivoiteeseen, joka saa ihosi hienovaraisesti hehkumaan ja kirkastaa ilmeesi. Esimerkiksi kosteuttava meikkivoide saa ihon säteilemään.

3. Käytä seerumia

Ota osaksi ihonhoitorutiiniasi seerumin käyttö. Seerumin imeytymiskyky on nopea, ja se kosteuttaa ihoa erittäin intensiivisesti, parantaen ihoa. Levitä hierovin liikkein seerumia puhtaalle iholle ennen päivä- tai yövoiteen levitystä saadaksesi parhaimman lopputuloksen.

4. Kokeile voidemaista poskipunaa tai meikkivoidetta

Puuteri saattaa helposti jämähtää ryppyihin, jolloin juonteet korostuvat vain entisestään. Kokeile voidemaisempia tuotteita, jotka ovat ohuita ja levittyvät hellän helposti iholle, antaen ihon hehkua luonnollisena. Esimerkiksi voidemainen poskipuna saa sinut näyttämään siltä, että olisit juuri tullut reippaalta lenkiltä tai olisit tavannut unelmiesi miehen (joka sai sinut punastumaan!) matkan varrella.

Voidemainen meikkivoide ja poskipuna sopivat hyvin ikääntyvälle iholle, sillä se peittää tehokkaasti ihon pienet rypyt ja juonteet.


5. Käytä sävyttäviä ja tasoittavia voiteita

Sävyttävät kasvovoiteet antavat hohdetta kasvoille ja korostavat hellästi esimerkiksi viime kesänä haalittua rusketusta. Sävyttävän päivävoiteen voi levittää sellaisenaan puhdistetulle iholle, eikä sen kanssa tarvitse käyttää muita voiteita. Se ei tosin peitä ihon epätasaisuuksia.

Voit myös kokeilla esimerkiksi kevyttä BB-voidetta, joka kosteuttaa ja hoitaa ihoa, auttaen tasoittamaan ihon omaa luonnollista sävyä.

6. Suojaudu auringolta

Tämä on yksi tärkeimmistä neuvoista: auringolta suojautuminen on paras tapa estää ennenaikaiset ikääntymisen merkit. Käytä kesäisin aurinkovoiteita tai esimerkiksi päivävoidetta, jossa hyvä suojakerroin. Jos vietät auringossa pidemmän aikaa, laita aurinkolasit nenälle ja hattu päähän.

Jos pakenet orastavaa syksyä tai synkkää talvea etelän lämpöön, on auringolta suojautuminen ensisijaisen tärkeää.


Lue myös:


AVA

Lähde: Sheknows.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja