Kuumottava yöllinen vierailu tallentui Toddin ovikellokameraan – "Täällä täytyy ottaa huomioon villi luonto"

Outo ilmiö Yhdysvalloissa: Karhut käyttäytyvät kuin koirat 1:43
Karhujen käytöksessä havaittiin jotain outoa Yhdysvalloissa - katso video maaliskuulta.

Karhun yöllinen visiitti tallentui yhdysvaltalaismiehen talon ovikellokameraan, kertoo Fox News.

Yhdysvaltain Coloradossa asuva Todd Mitchem jakoi 7. lokakuuta Facebookissa videon, jolla näkyy, miten karhu tulee tutkailemaan kotitalon etuovea keskellä yötä. Otso näyttää tutkivan ovikellokameraa ja ovea ennen kuin ennen kuin poistuu näköpiiristä.

– Okei, tuota… terve vaan, kaveri! Tämä tallentui kameraamme 3.10 kello 3.16! Hui! Todd kirjoitti videon oheen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tuttu karhu

Todd kertoi videosta Fox Newsille hieman lisää. Hänen tietääkseen heidän asuinpaikkakunnallaan Evergreenissä asustaa ainakin kaksi tai kolme karhua. Tämä kyseinen yksilö tulee käymään noin kerran viikossa.

Todd on tottunut karhujen läsnäoloon. 

– Kaikki täällä ovat tottuneet yhteiseloon luonnon kanssa. Sitä oppii pysymään pois tieltä. Ei siinä ole mitään epänormaalia.

Karhujen takia arkeen kuuluu tiettyjä varotoimenpiteitä.

– Olisi sokeraavaa, jos avaisin oven aamukolmelta viedäkseni koirat ulos ja karhu olisi siellä. Auringon laskettua alkaa tapahtua.

Luonnon läheisyys voi yllättää uudet asukkaat

Todd käy aina myöhemmin läpi ovikameran nauhoitteet. Syynä eivät ole yksinomaan karhut vaan myös puumat. Hirvetkin voivat aiheuttaa ongelmia tiettyyn aikaan vuodesta.

Todd on huomannut monen muuttaneen pandemia-aikana pois kaupungeista lähemmäs luontoa. Hän rakastaa asuinaluettaan, mutta sanoo sen voivan olla uusille tulokkaille järkytys.

– Ihmiset ovat tänne muuttaessaan ajatelleet, että täällä kaikki on yhtä upeaa kuin kuvissa. Mutta täällä täytyy ottaa huomioon villi luonto. Se on ikään kuin sopeutumiskausi. Jotkut ovat muuttaneet pois.

Lue myös:

    Uusimmat