Dylan löysi maastosta hylätyn GoPro-kameran – videomateriaali ällistytti: "Hulluinta, mitä olen koskaan löytänyt"

Metsästä löysi maastosta hylätyn GoPro-kameran. Hän hämmästyi nähdessään, että mustakarhu oli onnistunut kuvaamaan sillä itseään, kertoo Yahoo! Sports -sivusto.

Yhdysvaltain Wyomingissa liikkunut metsästäjä Dylan Schilt löysi syyskuussa maastosta GoPro-kameran, jonka joku oli ilmeisesti hukannut kuukausia aiemmin. Hän latasi kameran ja yllättyi nähdessään, että mustakarhu oli onnistunut laittamaan kameran päälle. Karhu oli kuvannut kameralla itseään.

Yllä olevalla videolla näkyy, miten karhu käpälöi ja puree kameraa. Välillä katsoja näkee suoraan otuksen suuhun. Toisinaan ruudulla vilahtavat karhun kynnet.

GoPron videomateriaali yllätti

Dylan julkaisi videon Facebookissa 22. syyskuuta ja kertoi sen ohessa löytäneensä maasta kameran, jonka joku oli hänen arvelujensa mukaan hukannut ollessaan moottorikelkkailemassa. Palattuaan leiriinsä Dylan latasi kameran ja hämmästyi näkemästään videomateriaalista.

– Kun kamera oli lojunut maassa neljä kuukautta, vanha mustakarhu löysi sen. Paitsi että se onnistui käynnistämään laitteen, se myös alkoi kuvata itseään leikkimässä kameralla.

– Tämä on kyllä hulluinta, mitä olen koskaan löytänyt!

Lue myös:

    Uusimmat