Mainos

Kuuden lapsen äiti lähti viettämään tyttöjen viikonloppua – jätti räävittömät hoito-ohjeet kotiin jäävälle isälle

Kun monilapsisen perheen äiti saa vapaa-aikaa, mitä tekee perheen isä? Siihen eräs amerikkalaisäiti päätti antaa kattavat ohjeet.

Kuuden lapsen äiti Illinoisista, Meghan Maza Oeser, sai vihdoin vapaata äidin hommista ystävysten kesken vietettävää viikonloppua varten. Eikä Oeser tietenkään voinut lähteä kirjoittamatta ensin ohjelistaa lasten kanssa kotiin jäävälle aviomiehelleen.

Hulvattomasta ohjeistuksesta on tullut oikea hitti sosiaalisessa mediassa. Sitä on jaettu jo 118 000 kertaa ja tykkäyksiä sille on sadellut 107 000.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Rakas aviomies, kirjoitan tätä sinulle rakkaudesta, en pelotellakseni. Halusin käydä läpi muutaman asian kanssasi, ennen kuin kohtaat tämän viikonlopun yksin... niiden muiden kanssa, Oeser aloittaa.

Vaimo varoittaa, että ilta-ajan, päivän, aamiaisajan ja ajan siinä lounaan kieppeillä voi helposti sekoittaa puhtaaksi helvetiksi. 

– Kun saavut töistä kotiin, asiat eivät vaikuta olevan hullummin. He halaavat, hyppivät ja suurimmaksi osaksi ovat aika innoissaan nähdessään sinut. Tämä on lyhytaikaista... lupaan sen. Oli koulukausi tai ei... tämä tunnetaan myös helvetintuntina. He tappelevat mistä vain ja milloin vain, ja Quinn ja Pency ovat suurimmat yllyttäjät. On todennäköistä, että Quin suuttuu siitä, että Penny pukee ylleen Elsa-mekon ja Penny on yhtä suuttunut siitä, että Quinn kutsuu häntä vain Annaksi. Penny tappelee myös unta vastaan, mutta palataan siihen myöhemmin, Oeser kirjoittaa.

"Olet periaatteessa k*sessa, jos näin tapahtuu"

Vaimo kertoo, että päivällinen tulee epäonnistumaan yhden lapsen vaatiessa pizzaa ja toisen pyytäessä hot dogeja. Quinn puolestaan itkee jo kuullessaan sanan 'hotdog' ja vaatii juustomakaronia. Koska sitä ei ole, hän haluaa paahtoleipää. Loppujen lopuksi kaaos päättyy siihen, että kaikki syövät muroja päivälliseksi.

– Haluat istua ja rentoutua päivällis-aamiaisen jälkeen, mutta varoitan sinua. Tulee hiljaista... TODELLA hiljaista. 

Vaimo jatkaa, että tuo on se hetki, kun perheen 3-vuotias on nukahtanut jonnekin, eikä sen saa antaa tapahtua.

– Olet periaatteessa kusessa, jos näin tapahtuu. Hän on täysin hereillä ainakin 01.30 asti, jos et ole varovainen. Koska itse menet nukkumaan 21.30 ja heräät aamuviideltä, tämä ei ole kovin ihanteellista.

Vaimo kertoo, että jossain vaiheessa mies ymmärtää, että Harperin ystävä Lily on edelleen heillä kylässä.

– Mietit, että missä hitossa hänen vanhempansa ovat. Arvauksesi on yhtä hyvä kuin minun. En ole vielä tavannut heitä.

– Nukkumaanmenoaika... Helvetin. Paljon. Onnea. Pyjamat, hitto pyjamat. Älä edes yritä pukea Pennyn ylle mitään muuta kuin yöpaitaa. Ja jos et löydä yöpaitaa Pennylle, jatka hitto etsimistä. Hän pyytää Minni Hiiri -yöpaitaa, mutta kun laitat sen hänen päälleen, hän huutaa tuskasta, sillä selvästikin hihat repivät hänen käsivartensa irti. Etsi Elsa-paita. Se on luultavasti likainen, mutta mitä sitten... Niin on hänkin. En kykene muistamaan edellistä kertaa, kun sain hänet saippuoitua.

"Jos hän näkee sen, hän saa raivarit"

Vaimo varoittaa myös, että vaikka Quinnin, Harperin ja Baileyn nukuttaminen käy helposti, lapset tajuavat hetken päästä, että heidän suunsa on käytännössä tulessa. He käyttäytyvät kuin olisivat kävelleet satoja kilometrejä Saharan halki. 

– He tulevat alas... yksi kerrallaan... aina 5 minuutin välein... hakemaan vettä. Älä anna KENENKÄÄN käyttää Quinnin vaaleanpunaista Elsa-kuppia. Jos hän näkee sen, hän saa raivarit.

Aamupalalla puolestaan on tiedossa vaimon mukaan niin kaamea näytelmä, että mies unohtaa syödä. Kahvin juomatta jättäminen näkyy puolestaan kofeiinin vieroitusoireina. Lounaan aikoihin vaimo kehottaa jo aloittamaan juomisen.

– Ja muuten... Siltä varalta, että halusit saada tehtyä viikonlopun aikana jotain... Helvetin paljon onnea. 

– Niin ja koska käskit minua hävittämään suurimman osan nokkamukeista, minulle jäi vain kaksi... Penny hävittää ne. Helvetin paljon onnea niiden löytämiseen. Suukkoja. Vaimo.

Video: Mihin äitiä tarvitaan?

Lähde: Someecards

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.