Kurvikkaat Kardashianin siskokset riisuivat: Tällaisia alusvaatteemme ovat!

Kardashianin siskokset heittivät suunnittelemansa farkut nurkkaan ja poseeraavat nyt yhteistuumin alusvaatteisillaan.

Yritteliäät Kardashianin siskoset eivät ujostele paljastaa pintaa – varsinkin kun kyseessä on heidän itse suunnittelemansa alusvaatemallisto. Siskokset Kim, Khloe ja KourtneyKardashian poseeraavat hienostuneessa, mutta varsin uskaliaassa mainoskuvassa yllään pelkät alusvaatteet ja sukkanauhat.


Kim ja Kourtney poseeraavat valokuvaaja Annie Leibovitzin nappaamassa otoksessa yllään rintaliivit ja alushousut unohtamatta reiteen asti ulottuvia sukkia. Isompaa sorttia oleva Khloe puolestaan on pukenut ylleen seksikkäät sukkanauhat ja korsettimaisen yläosan, joka tukee ja korostaa hänen uhkeaa rintamustaan. Kuva on napattu ennen kuin Kourtney alkoi odottamaan toista lastaan.

– Mallisto on niin upea, mukava ja naisellinen ja olemme todella ylpeitä siitä, Kim Kardashian kirjoitti blogissaan.

Lehtien sivuilla ilmestynyt kuva on herättänyt jonkin verran kummastusta: naisten on kuvailtu näyttävän yllättävän ruskettuneilta, ehkäpä jopa liiankin pronssisilta. Olivatko siskokset tarttuneet itseruskettavaan tai lyöttäytyneet solariumin alle korostaakseen alusvaatteidensa kullanhehkuista värimaailmaa vai onko kyse epäonnistuneesta kuvanmuokkauksesta?

Kurvipeput kunniaan

Tosi-tv-ohjelmista tunnetut Kardashianit ovat myös suunnitelleet , joista jokainen eri tyyli oli nimetty siskosten mukaan: 'Kimit 'ovat seksikkäät, matalavyötäröiset ja suoralahkeiset farkut. 'Kourtneyt' ovat kapeanmalliset farkut. Korkeavyötäröiset 'Khloet' on puolestaan tehty muodokkaille naisille.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Huffingtonpost.com, radaronline.com, Daily Mail

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat