Kurvikaunotar Christina Aguilera hämmentää: Polkkatukka olikin huijausta!

Punaisella matolla loistaneen Christina Aguileran uutta hiustyyliä ennätettiin kehua vuolaasti ennen kuin kävi ilmi, että kyseessä olikin peruukki. Miksi tähti turvautui peruukkiin?

Kurvikaunottareksi kehaistu laulaja Christina Aguilera, 31, saapui vuoden 2012 American Music Awardseihin näyttävänä ja pirteänä ilmestyksenä. Vappuvärit hiuksistaan karkottanut laulaja asteli punaiselle matolle leikittelevän diivan elkein yllään Pamela Rolandin lilasävyinen mekko, Jimmy Choon korkokengät, Neil Lanen korut ja Judith Leiberin laukku.

Kuitenkin suurinta huomiota herätti Aguileran erittäin vaalea, kaunis platinanvaalea polkkatukka, joka korostui vahvan tekorusketuksen myötä. Kyse ei kuitenkaan ollut uudesta lyhyemmästä hiustyylistä, vaan peruukista.

Platinablondina oleminen onkin maksanut hintansa; rakkaimmat tähdet kuten Marilyn Monroe, Twiggy ja Gwen Stefani ovat ylistettyjä kaunottaria ja seksisymboleja, vaikkakin heidän tyylinsä onkin varsin vahingollinen: liiallinen hiusten vaalennus voi tehdä hiukset hauraiksi ja katkeileviksi.

Vuonna 2003 paljastui, että alituinen hiusten vaalentaminen ja hiustenpidennykset tekivät hallaa Christina Aguileralle aiheuttaen kaljuja kohtia (traction alopecia), jotka hän peitti peruukilla.

– Christinan on pakko pitää peruukkeja, koska hän on menettänyt niin paljon hiuksia. Ilmeisesti on tärkeää pitää yllä hohdokasta imagoa. Eihän kukaan pidä kaljusta poptähdestä, lähipiiristä juoruttiin tuolloin.

Onko liiallinen hiusten"vappu"värjäys aiheuttanut sen, että Aguilera on jälleen joutunut turvautumaan peruukkiin?

Lue myös:


AVA

Lähde: Just Jared, belgraviacentre.com

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja