Nämä kuppikakut leivottiin yhdessä Viivi Pumpasen kanssa. Kuppikakut on kätevää leipoa, ja banaani tekee taikinasta hyvin säilyvän.
Vinkki: Hiivaleipäjauhoilla saat taikinasta tummempaa ja kuitupitoisempaa, myös kaurahiutale ja -lese sopivat taikinaan mainiosti.
Katso video Youtubessa Viivin ja Arjan leivontahetkestä!
16 keskikokoista tai 12 isoa leivosta
"Kaikkea 2" -taikina:
2 dl Myllyn Paras Hiivaleipäjauhoja tai Karkea Vehnäjauhoja
2 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
2 rkl Myllyn Paras Kauraleseitä
2 dl tummaa ruokokidesokeria tai fariinisokeria
2 tl kanelia tai piparkakkumaustetta
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
2 dl survottua banaania
2 munaa
2 dl juoksevaa (pullo)margariinia tai rypsiöljyä
2 dl kevyt kermavalmistetta
Kuorrutus:
100 g valkosuklaata
100 g tuorejuustoa
1 tl vaniljasokeria
