Kuolleen Gabby Petiton kateissa oleva puoliso etsintäkuulutettu kihlattunsa pankkikortin käyttämisestä – CNN: Lähti kotoaan ilman puhelinta

23-vuotiasta Brian Laundrieta vastaan on nostettu syyte 22-vuotiaana kuolleena löydetyn Gabby Petiton pankkikortin käyttämisestä, uutisoi muun muassa Reuters. Laundrie on täten etsintäkuulutettu.

Syytteen mukaan Laundrie käytti kihlattunsa Petiton rahoja vähintään 1 000 dollarin edestä 30.8.–1.9. välillä. Petito nähtiin viimeksi elossa elokuun 24. päivänä. Reutersin mukaan tutkijat epäilevät, että Petito tapettiin 27.–30.8. välisenä aikana.

Petiton ja Laundrien automatka Yhdysvalloissa päättyi traagisesti, kun Laundrie palasi kotiin ilman puolisoaan syyskuun alussa. 

Laajaa julkisuutta saaneiden etsintöjen jälkeen Petito löytyi kuolleena sunnuntaina 19.9. noin 300 metrin päässä paikasta, jossa pariskunnan pakettiauto oli sattumalta kuvattu elokuun 27. päivänä.

Petiton on todettu kuolleen henkirikoksen uhrina. 

CNN: Laundrie jätti lompakon ja puhelimen kotiin

Brian Laundrie on yhä kateissa laajoista etsinnöistä huolimatta.

Laundrien sanotaan lähteneen kotoaan ilman puhelinta ja lompakkoa, kertoo CNN. Vanhemmat olivat huolissaan, että Laundrie voi satuttaa itseään.

Siitä, milloin Laundrie on kotoaan lähtenyt, liikkuu vaihtelevia tietoja. Laundrien perhe kertoi poliisille, etteivät he ole nähneet poikaansa syyskuun 14. päivän jälkeen, jolloin hän väitetysti lähti kotoaan rinkan kanssa läheiseen luonnonpuistoon.

Perheen naapurin mukaan hän näki vanhempien lähteneen poikansa ja matkailuvaunun kanssa liikkeelle syyskuun 11. päivänä, jolloin myös Gabby Petito ilmoitettiin kadonneeksi.

2:11
Autoilija näki Gabby Petiton ja Brian Laundrien tappelevan tienvarressa – poliisi julkaisi hätäpuhelun: ”Ajoimme ohi ja mies löi tyttöä”.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja