Kuninkaalliset kuhertelevat eksoottisella ja ökykalliilla häämatkalla

Cambridgen herttua ja herttuatar eli William ja Catherine lensivät Seychelleille viettämään kuherruskuukautta.

Tuore aviopari saapui Seychelleille tiistaina 10.5., ja pariskunta viipyy häämatkallaan paratiisisaarilla 10 päivää, kertoo thedailybeast.com. Pariskunnan kerrotaan vetäytyneen Frégaten yksityissaarelle, jonka luksustason majoituskapasiteetti vetää korkeintaan 40 ihmistä. Saarella on 16 huipputason villaa, jotka maksavat 2800-4200 euroa yöltä. Saaren paras huvila maksaa peräti 10 500 euroa yöltä.

Jokaisessa Frégaten yksityissaaren huvilassa on yksityinen uima-allas, poreamme ja golfauto, jolla pääsee näppärästi joka paikkaan pienellä saarella. Lisäksi palveluksessa on oma hovimestari ja kokki, joka valmistaa aterioita käyttäen luomuvihanneksia ja hedelmiä saaren omasta puutarhasta vieraiden toiveiden mukaan. Saarelta löytyy myös puuhun rakennettu ravintola!

Oma ekologinen saari käytössä

Saari on tunnettu ekologisista palveluistaan, ja kaikkialla käytetään orgaanisia tuotteita ruoasta spa-hoitoihin. Saarelta saa esimerkiksi pariskunnille tarkoitetun Lanmour Honeymoon hierontahoidon, joka maksaa 630 euroa.

Aktiviteeteiksi kuninkaallinen pari voi valita melontaa, patikointia, surffausta, sukellusta, pyöräilyä tai ohjatun luontokierroksen saaren halki. Saarella voi ihastella esimerkiksi kilpikonnia ja harvinaisia lintulajeja.

Pariskunta saapui saarelle yksityiskoneella ja helikopterilla, joiden käyttö ei myöskään ole halpaa lystiä. Lisäksi pariskunnan askelia seuraa valtava turvajoukko, joka kustantaa kuninkaalliselle perheelle yli 58 miljoonaa euroa vuodessa.

Mikäli kuninkaalliset ovat maksaneet koko saaren majoituskapasiteetin käyttöönsä, häämatkan todellinen loppusumma kohoaa yli miljoonaan euroon.

MTV3/Helmi

Lähde: Thedailybeast.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja