Kuningas Charles ja Camilla taistelivat rakkautensa tähden vuosisadan skandaalin läpi: "Kyllähän se nähdään, miten se on vaikuttanut kuninkaallisiin"

Kuningas Charles ja Camilla taistelivat rakkautensa tähden vuosisadan skandaalin läpi 5:16
Miksi Elisabet pukeutui valkoiseen Camillan ja Charlesin häissä? Katso koko keskustelu videolta.

Kunkkukorneri-vodcastissa arvioidaan, että kuningas Charlesin ja kuningatarpuoliso Camillan rakkaustarina saattaa osaltaan olla väärinymmärretty rakkaustarina.

MTV Uutisten toimittaja Aino Haili ja toimittajaharjoittelija Karoliina Nurmi käyvät läpi Kunkkukorneri-vodcastissa kuumimmat puheenaiheet kuningas Charlesin kruunajaisten alla. 

Kuningas Charles on ollut läpi elämänsä kiistanalainen ja mielipiteitä jakanut kuninkaallinen. Siitä on kiittäminen muun muassa hänen värikästä yksityiselämäänsä, josta draamaa ei ole puuttunut. 

Vuonna 2005 Charles meni naimisiin pitkäaikaisen rakkaansa Camillan kanssa, joka vielä tuohon aikaan tunnettiin yhtenä vuosisadan kuuluisimmista salarakkaista. 

Mutta onko Charlesin ja Camillan yhteinen historia väärinymmärretty rakkaustarina? Haili ja Nurmi ovat sitä mieltä, että se on. 

– He ovat tavanneet mitä 50 vuotta sitten, ja taistelleet sen oman rakkautensa puolesta niin monien esteiden läpi. Ja kyllähän se nähdään, että miten se on vaikuttanut kuninkaallisiin, mutta aika lailla läpi harmaan kiven mentiin. 

Katso yllä olevalta videolta keskustelu siitä, millainen on Charlesin ja Camillan rakkaustarina. 

2000-luku on ollut brittikuninkaallisille skandaalien aikaa – Kunkkukorneri pui neljä kohahduttavinta kohua 10:49
2000-luku on ollut brittikuninkaallisille skandaalien aikaa – Kunkkukorneri pui neljä kohahduttavinta kohua.

Lue myös:

    Uusimmat